gazi malo lovaše ?
Kao božićni poklon pokrenuta je prva kolektivna tužba protiv CD Projekta
A netko me je uvjeravao da laprdam kad sam tvrdio da će krenut tužbe Ulagači su prvi, sada slijede igrači.
Icek Na koju foru vjeruješ da će se udružiti u zajedničkoj tužbi prema CDPR-u ako je većina trgovina ponudila proširenu mogućnost povrata kupljene igre? U krajnjoj liniji ne vjerujem da bi na sudu izborili išta više od moralne pobjede i kad bi tužili i dobili parnicu, jer uz današnje sudske troškove i troškove pravnog tima, to bi bio čisti gubitnički revanšizam.
Icek Nadam se iskreno da će to biti što prije i da će CDPR doviti ružno po džepu da više nikome ne padne na pamet izvesti nešto kao što su oni izveli.
Drugi to samo rade suptilnije i nisu se dosad odvažili zeznuti konzolaše. Npr. nedavno je bila i hajka na Ubisoft zbog cenzuriranja verzije za čitavo azijsko tržište samo zbog Japana, uz to s promjenama koje su nenajavljeno u zadnji trenutak donijete i mimo sistema podobnosti. Na svakom koraku zapravo imamo primjere manipuliranja tržištem i promidžbenim materijalima.
Ti se nadaš da to nikojem izdavaču neće pasti na pamet, ja se nadam da više nikome neće pasti na pamet prednaručiti igru. Obojica ne možemo biti više u krivu s takvim nerealnim očekivanjima.
- Uređivano
Zero ja se nadam da više nikome neće pasti na pamet prednaručiti igru
tocno ovo. drugi puta nek ovi sto prednarucuju igre budu bistriji (znam da je tesko, ali neka pokusaju) i dva puta razmisle, nebitno o kojem devu i igri se radilo. u suprotnom im ne bi dozvolio uopce povrat novca zbog lakovjerja i naivnosti jer drugacije ocito ne mogu i ne zele nauciti nego dok se ne opeku vise puta iako je malom djetetu dovoljno samo jednom. sacekaj bogati day one ili par dana kasnije, biti ce reca masu njih, a ne grlom u jagode.