• Gaming Vijesti
  • Kreator Silent Hilla ima novi studio i radi na novoj igri koja nije SH

Keiichiro Toyama i Akira Yamaoka, to je bio neponovljivi spoj talenata. Silent Hill 2 je tata mata za pisanje i pricu u igrama, a ne ove danasnje razvikane poskocice.

maverick
    Najdraži SH, ali bome i 1 i 3 su na razini. Ima i danas horora sa vrlo intrigantnim pričama, srećom, iako mi SH2 ostao valjda najdraža igra ikad. Baš me zanima što će Toyama uraditi s ovom novom igrom.

krpa Ima i danas horora sa vrlo intrigantnim pričama,

mozda i ima, ali SH2 je vrhunac, da ne spominjemo koliko ono? 6 endinga? i sto je najjace nigdje te igra ne upozorava da biras neki choice ili slicno kao danasnje igre kada te pita tipa hoces nekog utuci ili ne sto je jako mastovito u pm.

Istina, ali iskreno, ne žalim se. Godišnje odigram dosta kvalitetnih horora na što mogu samo zahvaliti PC platformi jer ima milijun izbora.

Isprva sam se ful nadao nekakvom remakeu SH-a od Toyame i ekipe ali ipak bolje originalni IP nego opet nastavak/remake ili štogod stare igre. Dajte samo novo i novo.

Ja bi spiritualni nastavak Metal Gear Survivea koji bi se zvao Silent Hill Survive.