Chaky "...svakako preporučamo odgledati trailer koji će vas nostalgično oduševiti." F*ck you, bio si u pravu 🥰 A drago mi je sto je Blade ziv 😆
dormin Super komedija... Danas se takvi filmovi ne snimaju.. Pre sterilini su... Kroz ekran si praktički mogao namirast tu Ameriku osamdesetih..A i glumci su bili klasa.. Isto vrijedi za Trading Places od istog redatelja ..koji mi je još i draži ... S guštom ga pogledam u ovo doba godine.
maverick meni najogavniji tip i glumac taj murphy u rangu sa owen wilsonom. filmovi su mu isto teska katastrofa.
foggy Tesko da moze nadmasit onog adama sandlera, definitivno najgori glumac ikad. Eddie me ne smeta, al Owen je bas smece da.
maverick foggy slazem se za adama, ali murphy je isto tesko smece. jos kad se uhvati kreveljiti onim policajcima sa BH-a potera me odmah srati. inace mrzim komedije ako nisu tipa Friday.
weky Eddie Murphy je odličan glumac. Od novijih filmova pogledati Mr. Church. Genijalan film, pomalo netipičan za njega.
Chaky Ma ne znam sto je @maverick -u, ali Eddie, Owen i Sandler su super. Sta je najgore nisu ista liga. Eddie je jedna od najvecih zvijezda 80-ih dok ova druga dvojica su dosla kasnije. Nekako si sumnjam da sam stariji od @maverick -a 😆 Mislim da je u tome problem. Sigurno sam 10g stariji od ovih koji ne vole Eddie-a.
maverick Chaky lik je iritantan i nema blage veze o glumi osim kada treba glumiti idiota kao BH policajcima, onom doktoru za zivotinje i slicnim pizdarijama. mogu shvatiti da netko tko voli komedije i takve no brain filmove moze uzivati u njegovoj glumi, ali ja ga ne podnosim. dodaj onu rugobu whoopi goldberg ovoj trojici i imas spoj smrti za moj mozak.
weky Čovjek ima karijeru dugu 40 godinu na filmu i u stand upu, a tvoj domet je Profesor Klump i po tome ga ocjenjuješ.
dormin Bile su glasine da snima nastavak Blizanaca s DeVitom i Arniem. On je trebao biti treći brat. To bi bilo zakon... Koliko su prije bile bolje komedije... Peter Sellers, Bill Murray, John Cleese,.itd itd..