Blagdanski popusti na PS Storeu: Nove igre po nikad manjim cijenama, a stariji hitovi i po 20 kuna
Ničime
Losa ponuda skroz
Jos kad bi store radio, mozda bih i potrosio nesto novca Crash 4 je na 50%
Ne mogu otvorit drugu stranicu.
Ja sam bio dogurao do 4. a pred par sati isto kao ti, ni trc dalje od 1.
Očito im je server opet u banani.
- Uređivano
Uspio prelistati 31 stranicu.
Sad jos moram naci online Vita popis
- Uređivano
The Last of US 2 na njuškalu 200-250 kn pametnom dosta .
Doom Eternal lijepo snižen...piknut i odigrat na petici sounds good, makar još nema next gen upgradea
Sleeping Dogs Definitive Edition je must buy za tih 30-tak HRK!
Crash Bandicoot 4 na US Storu 185 kuna (30$). Vrijeme je da se obavi kupnja.
Nexus
Znam, ali ovo je prilika ljudima koji su propustili. Ja sam igru prešao barem 5 puta. Odlična priča, jako dobar gameplay koji se bazira poglavito na odličnoj hand to hand borbi, a manje na napucavanju. Neki će reći azijski GTA, ali ja bih rekao da ima svog originalnog štiha, a i u nekim stvarima je bolji od GTA.
foggy
Ma naravo
Flipper
Evo ti kratak opis
Zelis li fantastican soundtrack i vrhunsku grafiku?
Ako da kupuj bez razmisljanja
A sad ako zelis igru koja je od 7 sati rastegnuta na 27 sa pricom koja je totalno unistena sa hodnicima dugim u nedogled koji su tu da dignu trajnost sa borbom koja je na prvu dobra a na drugu ajme majko sa suborcima koje ako ne kontroliras gluplji su od icega sto postoji sa par chaptera koji su toliko glupi da spadaju u najgore chaptere u povjesti gaminga i na kraju ako zelis u jednom ultra poznatom rpgu imati Road Rash dionice onda je ovo igra definitivno za tebe.
A ovako gledaj kako na to gleda foggy
Igra govno
- Uređivano
Miro Tak je, a ak hoces pismenu recenziju i savjete onda ima reca.
Jako me dira sto su mi najdrazu igru prosirili pricom, sve mi je evo tesko sto moram naucit vise o najdrazim likovima i gledat u najljepse anime animacije koje sam vidio. Isto tak mi je bas nekak odurno sto svira predivna prosirena, ponovno snimljena glazba uz pokoju novu stvar. Bas sranje. Pa i taj fajt koji mi nije dosadio nakon 90h, uzas zivi.
Mogu ti potpisat jedino da je kraj sranje, to im nije trebalo.
Btw, nije RPG, nego JRPG. Mozda Mirek bolje da se ti drzis kuhanja. Jel i tam sve bude sranje?