• Gaming Vijesti
  • Prošao je 1 mjesec od izlaska Valhalle, što znači da je vrijeme za prave mikrotransakcije

Kog boli kurac za boostere u singleplayer igri?
Prvo idioti si jer daješ lovu za to.
Drugo idiot si jer je trainer za igru dva klika dalje i besplatan je.

Vidicemo kolko ljude boli prema buducoj potrosnji 😃 Kakve gluparije...Xp pack, ribbed for your pleasure.

wooddiebone Ebote,ne igraju svi na PC-u da ubace trainer.Al Jubisoft je još jednom dokazao da je sm**e od firme.Isti Activision.

Jesu popravljeni bugovi sa zadnjim patchem?

master_x

zakaj? Pa tolko banalna kupnja koja apsolutno ne skodi niti igri, niti igrivosti i apsolutno nikako ne utjece na igru i progresiju kroz istu, ovo je za ljude koji imaju viska para i zele proletit kroz igru, identicnu stvar je napravil zadnji DMC pa niko nije kenjal, realno niko pametan ne bude dal te pare za tak nekaj

renda Moraš biti teška budaletina sa viškom love da ideš kupovat XP boosteve za SP igru.Al nažalost takvih je i previše,zato i ima tih mikrotransakcija.

master_x Mikrotransakcije u Originsu i Odysseyju nisu nimalo utjecale na mehanike igre. S izuzetkom nekoliko kozmetičkih dodataka, sve se moglo dobiti normalnom igrom.

😃
          😀
          1 / 2
          ako ima booster za XP mogu samo reći da je to debilno jer do kraja igre normalno si već overleveled i overgeared i možeš 1 shotati bosseve

Heat najjačeg bossa u igri sam ubio sa 3 put manjim levelom. To što sam ja skilled je samo jedan faktor. Eivor je nehumano overpowered lik, pogotovo kad staviš 2 daggera.

fensisuperstar Završio si igru, a nisi bio maksimalni level? Razočarao si me i kao komunist i kao grinder.