CDPR; službeno vam čestitam što ste došli u rang renomiranih studija kao što su Ubisoft ili EA. Igra je u punom lošijem stanju nego Assassin's Creed: Unity.
CDPR će popraviti Cyberpunk 2077 na konzoloma do veljače; Studio će pomoći s povratom novca
Dobro barem su ponudili povrat novca, EA i Ubisoft to nisu napravili....
- Uređivano
Dada sta para i pritisak napravi , umisto da kazu odgodit cemo igru jos jedan put za po godine ili odkazujemo konzolasku verziju oni znaju da ju releasaju polugotovu i nadaju se da ljudi nece trazit povrat novca . Kako si sa jednom jako glupom odlukov vjv ujebes ugled zauvik !Ja cekam PS5 verziju ,a ko zna ako dotad bude igra jos jako bugovita mozda i vise .
Ako će PS4 i Xbox One verziju popraviti tek u veljači, kad će onda izbaciti next-gen patch? Negdje na ljeto?
Užas, napravili su si samo probleme, a i nama. Sad će sve snage usmjerit da ovo ruglo na konzolama speglaju, usput i PC verziju treba sredit, pa tek kad završe mogu planirat next-console-gen verziju. Prije ljeta ne očekujem igru. Dobro došli na popis smećarskih studija.
Neshvatljivo. Apsolutno neshvatljivo...
Znači, znali su. Sve su znali.
"Oprostite što vam nismo pokazali gameplay za koji smo znali da ne valja"
WTF??
Ne želim drvlje i kamenje po njima jer je ovo bio baš pravi gejmerski studio. Po svemu. Zato su ljudi radje tripple dippali Witcher nego da skidaju piratske verzije.
Ali ovo sad je baš jadno. A najviše neshvatljivo. Znali su kaj će se desiti. Tako da su mi njihove odluke i postupci mind-blowing.
Kako su to mogli marketinški odradit super, izdat igru u istom stanju i opet izaći ko good guys.
Samo transparentno, najavit da su nadmašili mogućnosti last-gen konzola, ali da će svejedno izdati za njih i uz svaku kopiju free upgrade na next gen.
Još ubaciš da je ovo svojevrsni Early Access i svi bi to progutali ko Emilijo Sonyevo sjeme.
Game Espana odmah odg. da nema refunda. Imat će CDPR pune ruke posla.
[deleted]
Da li je netko probao napravit refund fizicke kopije negdje kod nas, bas me zanima kako ce to ici