Potpuno zasluženo
[ANKETA] Je li The Last of Us 2 zasluženo pomeo The Game Awardse?
Bez ikakve konkurencije, mislim GOT je vrlo dobra igra ali priča u odnosu na TLOU2 je užasno plitka
definitivno da
Naravno da je,ne samo igra godine nego i igra generacije a bogme i sire.
Yep
IMO zasluženo, jedino za voice actora smatram da je Ashley trebala ipak pokupiti tu nagradu, ali haj, manji nitpick.
Jel porasao broj kreiranih profila na forumu od kad je ova anketa stavljena
- Uređivano
Ova anketa je pravi mamac za super raspravu o navedenoj igri a manje će biti ono prvo. U mislima mi je konstantno igra TLOU1 i kroz njezinu prizmu uvijek gledam na TLOU2 a pošto je ovdje riječ o TLOU2 ja nikako da razdvojim te dvije igre. Da recimo nikad nije rađena prva igra i da sam po prvi puta upoznat sa tim svijetom iz TLOU2 tada ne bih znao što bih mislio za tu igru, Nisam igrao ostale igre iz nominacije tako da je teško nešto objektivno reći jer skoro svi ovdje se vodimo subjektivnošću po svim kategorijama. Svi bi trebali odigrati sve igre koje su nominirane da bi mogli donijeti svoj konačan sud. Eto ja ću reći da mi je igra dobra, ali nije nešto najbolje što sam odigrao.
EZ igra godine
Ljudi, nemojte se ljutiti ako netko i napiše nešto detaljno iz bilo koje igre jer nama običnim korisnicima bi trebalo biti to dozvoljeno. Oni koji pišu profesionalno recenzije, njima bi trebalo spočitati ako se već bave objektivno i profesionalno tim poslom. Onaj tko želi igrati neku igru bez da išta sazna o njoj neće ići čitat komentare korisnika na bilo kojem portalu, nema što tražit jer kad tad će naletit na neku info iz igre. Svakom se može omaći da napiše nešto i meni je glupo to sve sa spoilerima. Ako ne želim igrat igru a želim znati priču, gdje će to saznati jer ne da mi se npr. gledat video prohode na yt. Želim detaljan opis story moda za neke igre jer i to mi je gušt čitat.
Pa za to imas teme koje su otvorene u tu svrhu, nemres doci u random topic i bacat bitne dijelove price ko da je to okej jer eto ko nece spoilati nista nece dolazit na forum, dafq
@TITANXIS Ovo su komentari na portalovski članak koji se može čitati i na forumu i na portalu. Za TLOU2 ima specifična spoiler tema za raspravu u kojoj nije potrebno korištenje tagova za spoilere. U svim ostalim je potrebno iz poštovanja prema onima koji igru nisu odigrali, a žele pročitati dojmove.
Stoga bih te molio da u tim slučajevima koristiš spoiler oznaku čiji se primjer korištenja nalazi na slici ispod.
Objava koja je spoiler je obrisana.