• Gaming Vijesti
  • The Last of Us 2 je pomeo sve nagrade na The Game Awardsu: Najbolja je igra godine

Čestitam Naughty Dog! Ovo je druga Sonyjeva igra u posljednje 3 godine da dobiva GOTY nagradu na The Game Awardsima (2018. je to bio God of War).

emilijo Samo 2 GOTY u posljednjih 7 godina? Nisam zadovoljan.

emilijo Ovo je druga Sonyjeva igra u posljednje 3 godine da dobiva GOTY nagradu na The Game Awardsima

Statistika je zajebana stvar kad ju tako fino zapakiraš.

Daj da probam.
    Statistički, u 2020. godini je Sony pokupio apsolutno sve glavne Game of the Year nagrade na TGA izboru. Čestitke Sonyu.

emilijo

Znači do God of Wara, PS4 nije imao GOTY.

A God of War među slabijima na platformi.

Sta je 2016 bila tako losa?cek overwatch dobio goty a ne uncharted 🙈

Realno, ove godine nisu imali ama baš nikakvu ozbiljniju konkurenciju u tom rangu.

Zero hocemo se praviti da Doom Eternal ne postoji? Ako ti se gledaju filmovi onda je mozda TLoU2 ispred Dooma, ali ono najbitnije igranje je u Doomu miljama iznad svega ove godine osim mozda Half-Life Alyxa.
      Meni je poslje Eternala najbolja igra FF7 pa zatim TLoU2 koji je po gameplayu od te trojke najsiromasniji.

maverick Doom je super po viđenom, siguran sam da je ponajbolji SP FPS ove godine, ali meni već na prvu ostavlja dojam igre koja je samo proširena u odnosu na prethodnika. Jednostavno ga ne vidim u kategoriji GOTY-ja, uz sav respekt prema tom serijalu i novoj igri id-a.

Iako TLOU 2 gledam kao neovisnu igru te kao neočekivani nastavak TLOU 1 smatram da je TLOU 2 zasluženo odnio sve nagrade jer i sam bi ju odlikovao svim medaljama po svim kategorijama.

Zapravo, zadnje dve Doom igre su među najsvjetlijim točkama minule generacije.

Na prvu ne bi rekao da mogu konkurirati TLOU2, ali kad razmislim, definitivno da.
        Ne na isti način, ali kao izuzetan primjer game dizajna, apsolutno da.

Vjerujem i više nego Ghost of Tsushima.

Doom je u punom smislu rijeci igra, prokleto zabavna igra! TLoU se vise gleda nego igra. ne kazem da ne treba TLoU2 dobiti goty, (boli me briga tko ce dobiti tu nagradu jer apsolutno nista ne znaci) ali reci da doom nije konkurencija ako pricamo o kvaliteti je malo prestrogo jer ako izbacimo pricu iz TLoU2 onda je i on samo prosirena verzija prvog, ali to je potpuno krivo gleati na taj nacin igre. Super Mario Galaxy 2 je onda prosireni Mario Galaxy, a oba su jedni od najboljih platformera ikada, ali nesto sam uvjeren da ga, bas kao i doom eternal, nije bas puno na ovom forumu odigralo. no love for old school stuff sadly...

Ja nikad nisam igrao Doom niti slične igre npr. Quake, Unreal iz jednostavnog razloga što ne volim FP i još k tome pucačine. FPS definitivno nije moj žanr. I ono malo povremenog pucanja u TLOU 1 i 2 nevoljko činim, radije lika zašoram palicom ili drugim melee oružjem nego da gu upucam.