emilijo Lijepo, lijepo. Znači, od PS5 (konzolaških) ekskluziva u prvih 6 mjeseci sljedeće godine imamo: Destruction AllStars (PS Plus) - veljača Returnal - 19. ožujka Deathloop - 21. svibnja Kena: Bridge of Spirits - prvi kvartal Ratchet & Clank: Rift Apart
Excommunicado emilijo Ako računamo cijelu godinu, imat ćemo još Gran Turismo 7, novi God of War, Horizon Forbidden West... Možda se još neka ekskluziva nađe, haha. Pa 2021. će bit vrhunska!
buz Uopće mi ovo ne izgleda nešto primamljivo, nadam se da će igra iznenaditi jer mi to ne liči na AAA naslov.
foggy Malo previše tih boja i efekata, i meni je čudna na prvu. Ali i zanimljiva u neku ruku, makar je teško reći, trebam vidjet više materijala. Ne škodi imati u ponudi više toga.
Fenix Return je u srži Resogun u 3D obliku s pričom. Ako uspiju gameplay ubacit u novu dimenziju i zadržat onu zabavu ovo će bit igretina.
emilijo Excommunicado ko računamo cijelu godinu, imat ćemo još Gran Turismo 7, novi God of War, Horizon Forbidden West... Možda se još neka ekskluziva nađe, haha. Pa 2021. će bit vrhunska! Da. Nakon što je 2019. bila nešto slabija, ove godine su PlayStation ekskluzive zgazile "konkurenciju", a čini se da će biti isto i sljedeće godine.