Nisam igrao niti jednu Yakuzu, jer nisam fan open world igara.
Ali je ova prva koja mi je bas jako zapela za oko (jer se igra drugacije od ostalih) i nabavljam je cim mi situacija dopusti.
A i dobra mi je recenzija onog nekog lika s FFA.

Chaky Kaze lik fala ti ko bratu, a nisi pogrijesio u smislu da je igra turbo zanimljiva u svakom pogledu.

Chaky Ima elemente open worlda, ali čitav serijal je u biti beat ´em up akcijska avantura. Čitava širina i prostor igre je redovito ograničen na mogućnost da pretrčiš s jednog kraja mape na drugi u roku minutu-dvije (uz 1 do obično 2 grada i još neko sporedno područje), ali je zato nakcran sadržajem i questovima u skoro svakom kutku, ovisno kako se igra otvara s vremenom. Mislim da Yakuza nije serijal koji bi bio odbojan onima koji zaziru od velikih open world igara, veći problem je reciklaža okvirnog područja (od kojih je centralno Kamurocho) kroz nastavke.

Zero Kamurucho je jos i dobar, Sotenbori je meni dosadniji grad. Dosta je reciklaze da, makar content nije ni blizu recikliran, questovi su drugacije opiceni u svakoj Yakuzi i ako volis japansku dramu i šaketanje, volit ces ih sve.

meni nikako ova ekskluzivnost ne ide u glavu, svi dosadasnji naslovi su bili playstation ekskluzive u nekom periodu i onda izdas tu igru na konkuretskoj konzoli kao vremensku ekskluzivu!? tri mjeseca nije sad neko predugo vrijeme ali mislim da je ova odluka bas nekako nelogicna. bas nekako i ne vjerujem da je microsoft toliko love za ovaj naslov istresao da bi se to segi dugorocno za serijal isplatilo.

Garrus_V Mene samo strah da M$ stvarno ne muti nešto sa Segom, onda smo najebali i čekat ćemo i više ako da. Apsolutno ni meni nije jasno, nema šanse da im je to bio glavni seller, ja iz principa čekam svoju PS5 verziju.