Pa sada kad im je RDOnline propao kao NK Rijeka možda i naprave neki DLC.
Biste li voljeli pravi DLC za Red Dead Redemption 2?
Pa ako izbace RDR1 remake bilo bi savrseno i nastavak na story koji vjv. dosta ljudi nije ni igralo
Pa i bi. Volio bih da bude PS5 port u kojem mozda da malo ispeglaju ucitavanja i ja sam spreman pricu odradit jos jednom a onda i DLC. Nisam na kraju nekako taj multy dozivio, bilo je previse problema jednostavno. Jednostavno sam vise za solo vode i dobru naraciju, a DLC ako bude smjera kao i igra onda sam spreman.
Dok imaju kravu muzaru GTA 5 Online (na 3 generacije konzola),nemaju baš nikakvih ambicija da isporuče kvalitetnu ekspanziju.
Ne triba hvala
Samo neki fun patch koji ce napraviti da je igra zabavna
DLC koji će biti kompletni remake/remaster prvog dijela, napravljen u RDR2 enginu, kompletno besplatan za vlasnike nastavka. Hvala.
Dlc ne, ekspanziju da, na manjoj mapi, izrazito story driven i fokusiranu.
Dosta je remastera, pogotovo nakon Crysisa. To je trebalo zabraniti.
- Uređivano
RDR remaster/remake je potrban jer ga je moguće samo odigrati na XBox-u od aktualnih konzola a i ne bi zahtijevao neki veliki posao od strane developera...ubacit par sitnica iz dvojke, ušminkat i to je to.
S druge strane mislin da neki story DLC za dvojku baš i nije potreban.. igra je zaokružena kako treba.
- Uređivano
Njemu treba update za dobar ukus...
Najdosadnija open world igra ikad napravljena
Undead Nightmare bi volio i u dvojci. U jedinici je to bio pravi primjer DLC-a kako bi ga i drugi studiji trebali raditi.
escoban Pa ako izbace RDR1 remake bilo bi savrseno i nastavak na story koji vjv. dosta ljudi nije ni igralo
Može.
chono7 Dlc ne, ekspanziju da, na manjoj mapi, izrazito story driven i fokusiranu.
Uzimam i ovo.
Miro Najdosadnija open world igra ikad napravljena
Kako kome, meni je doslovno zadnja open world igra koju bi nazva dosadnom.
Ne, niti mislim da će Rockstar ikad više raditi neke veće DLC-e tipa ekspanzije za GTA IV ili Undead Nightmare za RDR1. To je stvar prošlosti.
Iman jos jednu dobru
Ova igra je pravi primjer da nije sve u grafici
Sve igre koje igram, igram s guštom, ne postoji igra u kojoj ne guštam, takvu niti ne nabavljam niti da je besplatna. A što se tiče RDR2, naravno da bih htio neki DLC kao nastavka glavne priče jer sam naravno guštao u svakom trenutku igranja. Sve OW igre koje imaju dobru story podlogu zaslužuju da ih se održava živima kroz DLC-ove. Ono što voliš htio bi da to traje što dulje. Samo mi žao Arthura, sa onim likom kojim nastavljate igrati (u trenutku se ne mogu sjetiti njegova imena) nisam se toliko unio u njegovu rolu kao što sam sa Arthurom.