Zero uvijek ostaju stare igre?
Drago mi je da do određene mjere ovo stoji. Dragon Age: Origins je kao cjelina bez problema zatvorena knjiga i taman mi je zima vrijeme za ponovni prelazak pa se vraćam u taj predivni svijet. I dalje jedna od najboljih igara ikada za mene osobno. Mass Effect mi je krajem trojke ostavio trajni gorak okus u ustima, no magija koju ima jedinica je nešto što bi me oduševilo svakim prelaskom, a odrađen ih je već skoro dvoznamenkasti broj. Tu su i KotOR-i, a bome ni TOR nije za baciti.
Nevjerojatni svjetovi, vječno pamtljivi likovi i predivno ispričane priče pune duha i ljubavi prema igrama ono su pravo nasljedstvo BioWarea. Ne vjerujem u uspjeh novih dijelova serijala jer to jednostavno nije stari BioWare, no ništa ne može oduzeti od činjenice da je BioWare ostavio neizbrisivi trag na industriju koji uvijek iznova pratim bez obzira na to koliko sam ga puta iskusio. Bilo je lijepo dok je trajalo i znalo se da je BioWare na samom kraju. Imali smo vremena na to se pripremiti i sada su neki novi klinci na terenu i rasturaju upravo zbog onoga što je BioWare napravio. Ako to nije nasljedstvo kojim se mogu ponositi, ne znam što jest.