• Gaming Vijesti
  • Stigao je Red Dead Online kao zasebna igra i na akciji je po ekstremno niskoj cijeni

RDRO je odlicna stvar , ali nisu iskoristili ni 10% potencijala igre nazalost ! I to sta nema Freeaim freeroam servera za mene ubija poantu MP igranja ,jer isto ti je jesi pro ili noob

Čitam da koliko god ovo zvučalo dobro, zapravo će dati više mogućnosti hakerima da dodatno unište igru. Sada im nije neki rizik pobrati permaban jer mogu samo za 5€ dobiti novu verziju na drugom računu.

Tko je to uopće igrao? Koja je premisa igre? Nisam ni upalio iskreno zbog onih problema na početku, frend mi je rekao da nije mogao na servere i slično pa nisam ni probao.

buz Jašeš s frendovima i loviš krokodile. Ili loviš platinu. To je nažalost to. 🙁

Imam 150h cca u RDR2O. Stanje u kojem je servis bio je sramotno, pucali su serveri svakih par minuta, plejka je letila po sobi itd.

Name your weapon mi je bio super, igrao sam 90% PVP varijacije i nisu mi lose bile. Ostatak vremena sam igrap story misije kojih je bilo par i ides do s 3 lika u misiju. Mislim da su tog vise ubacili, a tu su i random questovi na slicnu foru. Samo se nadam da su sredili tehnicke probleme jer oni su bas bili gadni.

foggy pucali su serveri svakih par minuta

To je ono što je mene odbilo od GTA Online. Na to se još nadoda sramotno dugo učitavanje i stvarno se lako izgubi volja za igranjem. Ako želim nakon posla se opustiti 2h igrajući s ekipom, radije ću zaigrati nešto drugo, a ne sat i pol provesti na učitavanju.

Isto i kod mene. Stalno me izbacivalo. Plus ovaj autoaim u online igri nema smisla, prečesto su me zaskočili ekipa sa puškama koji čekaju prolaznike skriveni po krovovima i instant ubili.