They gone.
Ljudi koji su stvorili Days Gone napustili su Bend Studio
Ne mogu vjerovat baš, Garvin je stvorio studio i sa svakom prezentacijom se baš vidjelo da zna što radi. Mislio sam da će čovjek postat u Sonyju ono što su Barlog i Druckmann...
Supci iz Sonya su ih "potjerali". Vidjeli ljudi sto se dogodilo NDu, pa pobjegli
Što se dogodilo? Jesam li nešto propustio?
Fenix razmisljam na glas (pismeno ).
Studio koji je pod Sonyevom palicom nije toliko slobodan. Relativno razocaravajuci feedback kritike je sigurno potegnuo pitanje sto i kako dalje. Pretpostavljam da doticni imaju kicmu i zele raditi onako kako oni misle da je najbolje i pretociti svoju viziju u zavrsni proizvod. Mozda nam i ne treba jos jedan klasican Sonyev SP koji skriva svoju neinventivnost iza visoke produkcije
Najbolji OW u zadnjih pet godina su redom došli od Sonya...
Horizon, Tsushima, Days Gone, Spider-Man. Stvarno ne znaju što rade...
Jedino se još Ubisoft dobro drži s evolucijom AC (a u manjoj mjeri i FC) naslova.
Pardon, postoji i Zelda, nisam ju igrao.
Btw, nadam se da ovo neće negativno utjecati na Days Gone 2.
Napokon sam je i ja odigrao i moram priznati da me ugodno iznenadila. Priča i likovi su mi najbolji dio igre. Istina da još uvijek ima ponekih tehničkih problema koje još nisu popravili ali sve skupa mi je igra dost dobra i veselim se nastavku.
Možda prelaze u tabor Microsofta
Šteta, Days Gone je bila baš solidna open-world igra. Radovao sam se budućem smjeru studia, ali sada više nisam optimističan. Glava operacije je glava operacije.
Sigurno se nisu htjeli dodvoriti dijaboličnom planu da poput ND i TLOU2 postanu jedna od najprodavanijih PS ekskluziva i da pokupe sve moguće GOTY-je. Težak je to teret za sve ljude u studiju, ogroman pritisak. Bolje otići drugdje i nastaviti raditi na (ispod)prosječnim igrama.
- Uređivano
Zero ne vidim da je Days Gone napravio to sto si napisao... Ali bi mogao ako to Sony tako odluci.
Tako da je moguce da su napustili ovu kremu od AAA produkcije Sonya gdje se broje nagrade u walking simulatorima i otisli su raditi na "prosjecnim" naslovima koji ih vesele i gdje ce imati slobodne ruke.
Nesto poput filmasa gdje je nekima draze stvoriti art film, nego plivati u blockbuster vodama i brojati lovu.
Nadam se da si shvatio sto pokusavam reci.
@Nexus mjerilo gaming studija je serija? Fuck me, onda je CDPR bogovska kompanija. Toliko da su im maznuli ost za seriju
Evo vidis da se moze, bas je lijepo i subjektivno Flipper zapoceo tekst, sve je jasno i glasno odmah od pocetka. Dobar clanak.
Uopće ne mora značiti da će igra biti lošija. Neku šablonu već imaju i sigurno se debelo već radi na nastavku.
Uostalom tko kaže da novi ljudi neće biti još bolji. Pogledajte samo kako je GOW II ispao vrhunski (meni i dalje naj GOW igra) a bio je novi redatelj.
Stvarno držim fige da sve ispadne na visokom nivou. I da nećemo čekati masu godina.
Sad je upitno hoće li radit Days Gone 2 u skorije vrijeme. Njeni tvorci su se razišli i proći će dosta vremena dok se ne snađu u novim uvjetima ako ih uopće bude. Tako da od dosljednog nastavka Days Gone ne očekujmo previše ako će igru radit neki drugi timovi osim ak ND ne preuzme palicu pa od Days Gonea naprave isprepletenost priče između DG i TLOU. Zamislite da se te dvije igre spoje u nekom istom vremenskom razdoblju i da vidimo likove iz DG u TLOU 3 i obratno. Na primjer Ellie ugleda Deacona na motoru koji je upravo stigao u potrazi za novim obitavalištem i preživjelima i starim frendom iz mladosti a to Joel, hehe. Počnite pisat scenarij i pošaljite tam di treba i tko zna. Tako neplanirano nastanu super igre.
Ne.