Svaka cast, super mi je procitat da se igras. Javis kad platiniras Demonse jesi pod stresom 🙂 I ja mislim da su ta ucitavanja prekretnica, nista vise nije toliko smor kada za 5sec nastavim gdje bih inace za minutu nastavljao. Jedva cekam 17h da zaigram dalje.

Tako ja Sekiro upalim u 8 navečer, poginem 67 puta i u 20:20 ugasim i gotov sam s igranjem. Opuštajuće.

Drito u doki-doki svih gejmera zapelih u odraslim flesh suit mechovima.

Nikada u zivotu, ali iskreno nikada u zivotu nisam imao vise slobodnog vremena za igranje, a nikad mi to igranje nije pruzalo manje zadovoljstva i uzivanja. Igram tek toliko da igram, iz navike i tek u nekom rijetkom trenutku mi je gust.

Super tekst, ali jednom kada ti dodje beba, onda se sve mijenja, ali evo ja i u takvoj situaciji pronalazim svojih sat-dva dnevno za zabavu, ali sudeci po tome da radis 2 posla, tesko da ces igrati iz zabave, jer nitko ti ne garantira prespavanu noc 😃

Prije svega, dao Bog da se uvijek volili i dobru djecu imali (dobili)

❤️
🙂
😂
🥰
🤣
1 / 5
Odličan tekst! Ma i kad dođu djeca može se naći vremena za igranje. Meni nekako uvijek dobro ispadne ako prednost dajem ženi i djeci i uz to obavim druge obaveze i onda sat, dva gejmanja za kraj dana idealno. Ja sam znao ljuljati djecu i igrati, sve se može kad se hoće Dobro, pomoglo je i to kad sam upoznao svoju ženu i odmah joj rekao, gledanje nogometa i igranje igri su ono što mi ne smiješ prigovarati. Još uvijek napomeneš da postoji i druga opcija... kafići,upoznavanje konobarica itd. Pa na kraju dođem do toga da ona mene nagovara da kupim ps5. Ako se posvetiš obitelji i ne zanemariš kućanske poslove, svi sretni Zato metlu u ruke

Ako mi se vrati želja za gamingom, imam toliki backlog da ću se predozirati igranjem.

Ali stvarno, kad gledaš sve je to par desetaka sekundi brže u nekim slučajevima. Ne čini se mnogo, no kad bi radili statistiku koliko smo života utrošili gledajući loading screenove igrajući igre, ne bih se iznenadio da bi brojke za neke od nas bile od par dana do par tjedana.

PS5 i novi Xboxi možda ne eliminiraju učitavanja u potpunosti, ali ovo je napredak koji je bio itekako potreban, makar sam prostor na disku nije skočio. Na PC-u također želim čim prije uzeti M2 SSD. Život prolazi prebrzo da bi ga trošili na loading ekrane, vrijeme je i da igre počnu slijediti taj moto. Naravno, očekuju se i pomaci po pitanju streaminga i samog dizajna igara kao u slučaju novog Ratcheta, pa eto, nadam se da na tu budućnost nećemo dugo čekati (heh).

Zero Ne čini se mnogo, no kad bi radili statistiku koliko smo života utrošili gledajući loading screenove igrajući igre, ne bih se iznenadio da bi brojke za neke od nas bile od par dana do par tjedana.

Ali svejedno manje, nego cekanje u redu na salterima 😄

Mehh...onako. Ja baš nemam taj osjećaj.

Onako sve je ok, čak ni ne igram previše. Ovog Spideya sam proša tek možda jednu četvrtinu i uopće nisam nešto entuzijastičan oko igranja.

Marcilius Potpis na ovo dvoje djece, žena i pas. Iako igram u kasnijim satima za sve se nađe vremena, a kada djeca zauzmu playku popodne a tebi se igra uvijek ih možeš potjerat da idu radit zadaću inaće će biti u kazni. 😁

Kakav stres kada se igra video igra taj novinar nezna šta piše. Ili je klinac u igranju video igre. Kada ja igram nemam stresa. Makar igram protiv prifesionalaca iz video igre ove: World of Tanks. I igram protiv igrača iz klana ovog: Kazne Kru. Pa bi molio da se ovaj novinar malo bolje pripremi drugom pisanju ovakih štiva. I zato bi vas molio novinari da se ne bla.irate x takvim štivom. Ili da probaju dobiju pravog igrača video igara.