Ides, zaobilazak u sirokom luku bez dvojbe, em nisam za to sto nudi, em si mi to objasnio da jos vise nisam 🙂

Najgore je što nema sadržaja, a što me opet tjera da igram. 😃 Ima ono nešto, ali nije dovoljno za preporuku. Ne za ovu cijenu. Inače, jučer je došao patch. Sinoć ga instalirao i igra mi trenutno nije igriva koliko šteka. Nešto su zeznuli.

Svaka čast Filipe stvarno imaš dobar želudac kada si se natjerao ovo odigrati. Jel netko uistinu očekivao da će ova igra valjati? Samo pitam.

Nista cudno za looter igru. Potencijal nije unisten, vec samo neiskoristen, a to se obicno rijesava s vremenom i dolaskom azuriranja. Sve se ovo moze popraviti jos

chono7 Pa da, istina, samo mi nije jasno cemu onda bacaju igru van u ovom stadiju, em ce ih svi popljuvat, em sebi stvaraju losu sliku. Previse maha je ovo uzelo i radije cekam igru kao Cyber godinu dana duze nego da prvi dojam bude ovakav. Ak ja moram cekat pol godine ili godinu da oni pokrpaju sve rupe i dorade igru sadrzajem, jebes poso kupi kablove idemo dalje.

Izgledala je kao totalni mediokritet od početka. No surprises here.

buz Slažem se, isto kao i Avengersi i Anthem!

chono7 Da ali to se ne bi trebalo tako raditi, izbaciti šrot i prazno sranje i onda 3 godine popravljati. I pitanje je hoće li to ikada biti dobro a kamoli odlično. Jedino je valjda No man's sky uspio uskrsnuti, tako bar kažu. Kako je kolega gore rekao- kupi stvari idemo dalje.

Šteta je što sve tri igre Avengesri, Anthem (OK, manje) i Godfall imaju stvarno pristojne mehanike borbe i ima tu potencijala itekako, ali sve su jednostavno nedovršene. Avengersi su trenutno mrtva igra i pitanje je hoće li ih oživjeti, Anthem je još u gorem stanju, a bojim se da će Godfall uskoro otići u zaborav jer iza igre ne stoji Square Enix ili EA. Neka se spoje sve tri u jednu...i možda bi imali pošten end game. Možda. 🙂

A izbacili su je sad jer ima dve tri igre vani pa dok nije konkurencija, inače ne bi nitko nikad kupio.