• Gaming Vijesti
  • Potvrđena nova Metro igra kao i next-gen verzija Metro Exodusa

Exodus je odavno kupljen na akciji, čekat će se PS5 verzija. Wuhu.

chono7
    Bravo za tebe. Budemo i mi ostali smrtnici jednog dana 😉

Yes, igra ima tako dobru pricu

Obožavam Metro serijal, tako da mi je ova vijest uljepšala dan. Omiljene igre nakon CD Projektovih.

Excommunicado Kratak odgovor je da apsolutno se isplati. Dulji odgovor ovisi. Kakve igre inače voliš? Kakve pucačine voliš? Jesi li igrao Stalkera?

Prva dva koštaju kikiriki inače, treći je na putu da im se pridruži. Po kvaliteti vrlo dobri, jako atmosferični i narativno posebni FPS-ovi. Preporuka za one koji te elemente stavljaju ispred igrivosti i MP-a, makar je i u tom području Metro puno napredovao, posebno s Redux revizijama.

Meni je isto ostao Exodus i želim tu igru odigrati u eye candy verziji kakvu i zaslužuje, nadam se na PC-u u neko skoro vrijeme.

Metro Exodus je daleko najbolji fps naslov kojeg se može odigrati. Ono što je u prošloj dekadi bio HL2, to je sada Exodus i tu ne mislim na kritiku, nego isključivo kvalitetu i unikatnost.

Excommunicado ovo sto je Fico napisao, samo bi dodao da igru mozes proci i na stealth nacin. Imat ces vrlo imerzivno iskustvo igrajuci, jer ne igras s kamerom, vec upravljas bas modelom lika, atmosfera u serijalu ubija, lokacije su depresivne i mracne, te ocekuj najbolji ples svjetla i sjene koji si imao prilike iskusiti u gamingu, stvarno su majstori u tome.
      Jos malo, pa cu zaspamat Metro temu screensima zbog ray tracinga

odigrao ih sve tri puta, jedino zadnje dvije ekspanzije jednom, koje su također izvrsne. meni omiljen serijal.

Icek ako si igrao stalkera mozda te podsjeti na njega, dosta su veliki nivoi

Ja ne mogu preći preko onog napucavanja u prvom dijelu tako da sam kretao valjda 2-3 puta i odustajao redovito. A kupio sam i Redux.

Meni su prva dva bila odlične igre, dok sam na Exodusu odustao na polovici igre. Jednostavno mi nije sjeo taj polu open-world koncept. Što se mene tiče neka se novi nastavak vrati na staze prva dva dijela. Linearno i atmosferično sa što više radnje u samom Metrou.

someone i meni je taj otvoreniji dio bio losiji, jer nije kao Stalker, ali ono sto je jebacki napravljeno u Exodusu je tranzicija sa tog "open worlda" u pojedine zatvorene dionice. Vrhunski pogodena atmosfera i dizajn lokacija

Fico Slabo igram pucačine. Ne znam ni sam kad sam zadnji put igrao neku. Uvijek me je vukao taj Metro, ali nikako da se natjeram da ga kupim. Mislim da je vrijeme da ga ugrabim.