The Last of Us Part II je izdominirao na Golden Joystick nagradama
- Uređivano
Čestitke Sonyju i Naughty Dogu (too slow Emilijo).
Realno, zasluzili su.
Hvala CDPR za odgodu. By ND
chono7 to mi je iskreno bas zao, volio bi vidjet da su oba bila u igri.
DarkPunisher salim se naravno. Te nagrade ne znace puno imo. Osim toga po mom misljenju, neusporedivo je direktno usporediti primjerice cyber i tlou2. Tehnicki i produkcijski je nemoguce parirati tlou2, dok s druge strane sam opseg cybera i broj platformi na kojima izlazi fascinira
- Uređivano
Ovo je već peta GOTY nagrada za TLOU Part II (Hades ih ima dvije, a FFVII Remake jednu). Izgleda da će TLOU Part II postati četvrta igra od Naughty Doga u zadnjih 12 godina kao igra sa najviše GOTY nagrada u godini izlaska:
2009: Uncharted 2 - 111
2013: TLOU - 249
2016: Uncharted 4 - 165
2020: TLOU Part II - 5 (zasada)
chono7
Totalno druga priča.
Mislim da se Cyber malo zaletio tehničkim najavama jer je masi ljudi digao očekivanja tako da očekuju čuda.
Pogotovo grafički. Mislim da od te igre ne trwba očekivati Next-gen vizuale iako izgleda stvarno odlično.
Vidio sam neke komentare da izgleda kao najobičnija igra i slično.
A izgled ni nije ono što čini tu igru posebnom.
Ako se obećanja CDPRa ispune, grafika je zadnja stvar koja će bit zanimljiva u igri.
Ontopic:
Čestitke TLOU2 na nagradama. Stvarno su zaslužene svakom kapi znoja koja je uložena u tu igru.
Osobno čekam The Game Awardse jer su mi oni jedini relevantni award u igrama i glasaju ljudi tako da bi se moglo pokazat zanimljivo.
Death Stranding najbolja PC igra. Nuff said
wooddiebone "i glasaju ljudi tako da bi se moglo pokazat zanimljivo"
Koji ljudi? Kritičari imaju 90% glasa na The Game Awards, na Golden Joystick odlučuju igrači
chono7 ovdje glasuju ljudi, a vjerujem da je puno više igrača igralo Death Stranding nego PCVR igru
hulahopka
Ja sam shvatio da kritičari odabiru nominacije, a odabir pobjednika između njih je na igračima.
Bar im tako piše na sajtu.
- Uređivano
wooddiebone "Winners are determined by a blended vote between the voting jury (90%) and public fan voting (10%). Fans can vote for their favorite games on TheGameAwards.com and also via social media platforms in select categories." Ovo je sa (https://thegameawards.com/faq)
Ma tamo kritičari sve odlučuju
- Uređivano
Naravno. Ima igrokritičarski smjer na PMF-u.