Užas.
Sad samo čekanje, natezanje itd.
😞

Trebaš biti zbilja naivan da nekome ideš uplaćivati 9K na račun i očekivati da će se to ostvariti. Za te pare bi si platio bus tamo i natrag od popusta kojeg je dobio.

Samo primopredaja kod velikih iznosa ili pouzećem uzevši u obzir da sad i kod HP-a imaš pravo prvo otvoriti paket da se i ti i poštar uvjerite da je sve u redu, žao mi dečka može se svakom desiti kad si vođen emocijama i prevelikom željom da nabaviš nešto......

Prvo sam mislio da je clanak zajebancija. Koliki debil moras biti da ides nekome uplacivat tolike pare 🤣

Ovo nije smijesno. Ne zato sto se radi o materijalnoj prijevari nego zato sto ovaj decko ili sere ili je glup ko 100 kuraca. Takvih mi ljudi nikad nije bilo niti ce mi bit zao. Ova kao njegova izjava je u levelu Mevludina koji na portalu 24 sata elektronicki rijesava seksualne probleme citatelja ili recimo top shop prijevara.

Svašta, nadam se da je šala....

9000 kn. Jebote.

Čekaj, ovo nisu Mikrosrancije?

Mene jedino muci zasto svaki put kad radite pricu u kojoj netko najebe osoba se mora zvati Marko?

Ocemo malo stati zajebavati mog Tuheljskog aka Marka

Nikad ali baš nikad ne bih ništa kupovao rabljeno ili novo preko njuškala i sl. oglasnika. Samo sam prodavao preko istog. Ako si iskren u oglasniku te imaš više oglasa na istom portalu onda brzo i prodaš. Nikad se nezna kakvih sve prevaranata ima sa druge strane plota ali zato treba biti mudar i ne slati novce unaprijed. Ujedno ne znači da je njuškalo totalno nesiguran portal. Što reći nakon svega? Treba imat nos za skužit prevaranta.

Tako je bilo i 2013 sa ps4,muljanja sto i prevara isto,a prodavali su svasta cak preko kladionica racuna trazili da se im uplati .

Al ova priča da si skrati dane na oceanu.. pa kupi jebeni PS4 ili Switch ili XOne. PS4 ili PS5 isti k trenutno.

Uopće mi nije žao lika jer prvo ako daješ jebenih 9000 kn nekom preprodavaču onda to i zaslužuješ. Umjesto da se borimo protiv bagre koja je prednaručila 10 konzola s ciljem preprodaje, financira ih se. Drugo, uplatit nekome 1500 kn za PS4 je suludo, a tek 9000 kn za PS5 na povjerenje.. thats what you get.

Al uopće ne vjerujem u priču jer na njušci ima konzola po 6000-7000 kn, a on ide kupovat za 9000 kn. Još govori kako su mu neki ljudi sumnjivi pa onda liku uplati 9000 unaprijed 😆

Za 9k kuna si slozim pc za sve sto mi treba. A ovaj nek nosi sad te cipele.

Pa za višestruko manje cifre ganjam soluciju primopredajom, a kamoli da idem uplaćivat 9 kila nekom randomu. Nadam se da će uspjet riješit prevaru i dobit pare natrag. I da će se saznat ima prevaranta.

Ebote,100kn nebih uplatio na račun prije nego vidim robu a kamoli skoro 9.000kn ! Zna se komu se unaprijed plaća 😛

Ako je je to bila uplata na tekući / žiro, policija ne bi trebala imati problema locirati počinitelja. Za takve prevarante sam uvjeren da karma napravi svoj posao.
    Mislim da bi bilo bolje da si je kupio PS4 Pro. Ionako na petici osim Demon Soulsa i eventualno GT7 ako dođe uskoro, nema se što posebno novo igrati.