• Gaming Vijesti
  • Provjerili smo po kakvim cijenama se PS5 prodaje na domaćim oglasnicima

Svašta na ovom svijetu ima, mudrosti duboke ko potok od pola centimetara, pa sami znamo da imamo ljude koji misle da su gejmeri, kao i oni koji misle da su vozači, jer imaju vozačku i voze mamin twingo 10tak godina, po ravnom gas, prvi zavoj i tad samo što ne upali sva 4 svjetla i zakopa se ručnom, da se ne bi valjda okrenuo na krov ako uđe u njega s "punih" 30km/h, pa kad izađe ravno i opet po gasu... takvi su mi oni koji nazivaju određenu igru masterpice, čudo jedno sramote nemaju da o sebi pišu ko gejmer, no, i mene svrbio prst da bacim prednaruđbu za PS5, i za sad sam apolutno miran i drago da nisam preorder bacio, po upisima vlasnika, problema mnogo, a ja to ne volim kad nešto novo kupim pa čekaj update ili slično, neka se riješe tih "dječijih bolesti" i pod bor 2021, a ljudi koji plačaju 2x ili više za nešto što mogu dobiti za koji mjesec po normalnoj cijeni, da ih pitam hoćete li mi biti jamac, digao bi kredit.... lol

Pa koja budala bi dala toliku cifru nekom tamo retardu koji pokusava zaradit na ovakav nacin. Pa da je zadnja konzola na svijetu ne bih dao ni lipe vise nego sto kosta. Pa ne radi se o necemu bez cega se zbilja ne moze.

S1r1uS Ima stotine tisuca ljudi na svijetu koji bi dali pa eto, koliko god je ovo moralno upitno toliko mi je i drago kad neki kreten plati npr. 11000 kn za ps5.

S1r1uS
      A koja bi budala glasala za Milanovica? Uvijek imas budala, a i uvijek ce ih biti.
      Problem je sto meni 1000kn znaci nekom 10000kn, a nekome i 100kn. U tome je veci problem.
      (Isprike svima koji su glasali za Milanovica, te se osjete uvrijedeni mojim postom. A jos veca isprika onima koji ne razumiju poantu posta.)

Chaky Ljudi na ove portale idu da ne bi o politici morali slušat, zašto i na ovakvim mjestima ima idiota koji politiku svugdje guraju. Pusti nas bar ovdje da smo bez toga, imaš index, 24, dnevno itd pa sipaj žuč...

Bojko77 Dobro je, ne moraš divljati po cesti, ne zanima nas kakav si vozač.

U Nemačku također na lokalnim sajtovima ima PS5 konzola po 800-1000€ ! Tako da jr svugdje ciganija,svi bi htjeli zaradit zbog "nestašice" konzola.