Haha i meni je koza je.. znanje...mislim da je strasno jednostavno rjesenje bilo ali se ne mogu sjetit koje...
I cak mislim da sam i ja naletio na Broken Sword na slican nacin..ubacis 5 igara pa kad ti sve dosadi ide bilo sto u ps...🙃🙂

Što je najljepše, Black Ops Cold War u jednoj misiji ima arkadni automat baš sa Enduro igrom. Ne moram napomenuti da sam sa suznom nostalgijom u oku to igrao <3

👍✌️a neki poput mene su krenuli u svijet igara krajem sedamdesetih sa Atari konzolom...😏🥳

Ja sam krenuo isto sa Atariem ali malo kasnije sam je nabavio ipak sam rođen 1978.

fatamorgana ja ne kužim kaj ovi rodjeni prije 1980 rade na ovom forumu??
    Daj idite u starački dom ili igrajte damu, kaj već rade starci vaših godina??

Jbg proživljavamo novu mladost ili kriza srednjih godina, a nemamo novaca za crveni Ferrari 😁

Ja sam krenuo sam super mariom,ne sjecam se godina..

Jbg, 87-o godiste sam ja tako da najranije sto me moglo zapasti je SNES, Megadrive era, sto u principu i je. Razni NES klonovi su posluzili za igranje Contre, Maria itd a Rambo za Atari igre. Prva legit konzola koju smo imali ja i buraz je bio SNES pa onda zatim PS1 i rest is history (gusarluk s cd-ima). Iako sam imao i komp sredinom 90ih, nisam imao vuduicu tako da nisam mogao igrati prakticki nist. Bila su to tun times, jedva cekat doc doma iz skole da se nesto igra 🙂

Bas mi je drago da je i Hercules završio u članku! To mi je osobno isto bila baš draga igra, prešla sam je valjda 100 puta 😃

Ne znam za vas, ali meni je ovo bilo sve u djetinjstvu.

A imao sam hrpetine boljih igara, ali ovo mi dan danas ispada među najboljim igrama koje sam igrao.