Haha i meni je koza je.. znanje...mislim da je strasno jednostavno rjesenje bilo ali se ne mogu sjetit koje...
I cak mislim da sam i ja naletio na Broken Sword na slican nacin..ubacis 5 igara pa kad ti sve dosadi ide bilo sto u ps...
Ovo su igre našeg djetinjstva
Što je najljepše, Black Ops Cold War u jednoj misiji ima arkadni automat baš sa Enduro igrom. Ne moram napomenuti da sam sa suznom nostalgijom u oku to igrao <3
a neki poput mene su krenuli u svijet igara krajem sedamdesetih sa Atari konzolom...
Ja sam krenuo isto sa Atariem ali malo kasnije sam je nabavio ipak sam rođen 1978.
- Uređivano
fatamorgana ja ne kužim kaj ovi rodjeni prije 1980 rade na ovom forumu??
Daj idite u starački dom ili igrajte damu, kaj već rade starci vaših godina??
Jbg proživljavamo novu mladost ili kriza srednjih godina, a nemamo novaca za crveni Ferrari
Ja sam krenuo sam super mariom,ne sjecam se godina..
Jbg, 87-o godiste sam ja tako da najranije sto me moglo zapasti je SNES, Megadrive era, sto u principu i je. Razni NES klonovi su posluzili za igranje Contre, Maria itd a Rambo za Atari igre. Prva legit konzola koju smo imali ja i buraz je bio SNES pa onda zatim PS1 i rest is history (gusarluk s cd-ima). Iako sam imao i komp sredinom 90ih, nisam imao vuduicu tako da nisam mogao igrati prakticki nist. Bila su to tun times, jedva cekat doc doma iz skole da se nesto igra
Bas mi je drago da je i Hercules završio u članku! To mi je osobno isto bila baš draga igra, prešla sam je valjda 100 puta
Ne znam za vas, ali meni je ovo bilo sve u djetinjstvu.
A imao sam hrpetine boljih igara, ali ovo mi dan danas ispada među najboljim igrama koje sam igrao.