Einar Selvik JEST Wardruna!

Odlična reca, odgovorio si mi na pitanja koja postavljam po topicu. Drago mi je da su questovi dobili na važnosti, a tvoj dojam sporog napretka i sočnosti fajta bi svakako mogao biti i moj problem u svemu opisanom.

Igra mi se, a ne igra mi se. Bit će na nekom popustu ili ako me baš primi, ipak ću se bacit na druge trenutne hitove.

@Tzereen Samo jedno pitanje...Kad odlučiš kakvo sekirče želiš imat, koliko je različitih oružja istog tipa? Ima neki variety i koliko utječe na samu borbu (poteze, specijale, finish animacije)? Stvarno volim velik izbor oružja, nije sad da mi je party pooper ali volim izbor.

Svaka čast @Tzereen na recenziji, detaljno, slikovito i objektivno, baš kao i ocjena. Samo bih dodao da nadogradnja PS4 disk verzije igre i dalje nije službeno dostupna za većinu EU PSN trgovina (digitalna verzija nema ovaj problem). Imao sam i chat sa Ubisoft Supportom - rade na popravku ali ne dalju čak niti okvirni datum kada će fix biti dostupan.

foggy thanks!
      Pada dovoljno oružja, ali ne toliko ogromnim količinama kao nekad. Finisheri ovise o tipu oružja. Dvije različite sjekire iz iste porodice će imati isti finišer. Ali će se razlikovati osnovna statistika, kao i neki perkovi, tipa, sa svakim udarcem je ili brža ili jače udara.

mrcina thanks!
      Hvala na ovoj napomeni. Budući da igram digitalnu, nisam znao za ovaj problem.

@foggy možeš nositi 2 štita kao u Soulsima i branite se sa svake strane i napadati kao captain amerika ali bez da bacaš štit.

Bravo tzee, ne kužim ovo prebacivanje spola ovisno o zapletu. Malo si muško malo si žensko to mi djeluje nekako bezveze.

fatamorgana
        Koliko razumim, to je opcionalno. I pretpostavit ću da je predstavljeno ka nekakav glitch ili nekonzistenost u Animusu.

fatamorgana
        Thanks!
        I da, @Shooter je dobro rekao i pretpostavio. Opcionalno je i predstavljeno kao glitch.