Stari engine, igrica izgleda kao f2p, sbmm, ocajni netcode i vi dalje dajete 500 kn za ovo smeće...

Koliko je zapravo to levelanje oružja sporo? Pogotovo me zanima u odnosu na MW.

U MW sam isto mislio da nikad neću dobit Damascus pa se ispostavilo da je najveća prepreka bio RPG launcher, dok ti je za veliku većinu oružja dovoljno 10 mečeva za max level i za gold camo još toliko ili manje, ovisno o oružju.

LMG, snajperi i sačme se npr. sami od sebe goldaju.

Cole
    osobno sam utrošio 7 sati.. sa svim sekundarnim misijama i na teži Hardened (zlatna sredina),
    ako zaobiđeš sve opcionalno i rushas kroz sp na manjoj težini onda možeš proći i za 5 sati komotno

CoD se igra na Veteran. Sve ispod toga je walking in the park. Čak je i Veteran prelagan.

wooddiebone
      također sam vlasnik Damascusa i krenuo sam na Dark Matter u Cold Waru.. levelanje oružja ti je 3 puta duže u odnosu na MW i pritom ne mislim na kamuflaže nego na općenito dizanje puške, pretpostavljam da znadeš ako ne digneš oružje ne možeš dizati ni kamoflaže jer su lockane po levelima, iskustvo moje ti je slijedeće - u jednom meču sa 37 killeva i 10 deatha - igrajući samo sa M4 uspio sam dići za pola levela oružje (max level na AR - SMG ti je 55), problem su ti velike mape (nedostatak shimpenta), jaki SBMM - ne stigneš ispaliti raketu a već te pokose 50 metaka, i teški challengei - recimo moraš ubiti 3 ljudi raketom za navođenje i tako 25 puta, ili odjednom 2 streaka i tako par puta.. ništa nisu bolji challengei ni za ostala oružja.. uglavnom reddit i community gore od jada trenutno

A meni se mape cine male 🙂

Icek word, i steta sto je veteran postao smijurija. Trebaju vratit tezinu u rangu veterana od World At Wara <3

Prika
            jedina manja mapa je Crossroads na snijegu, a i to je prevelika mapa ako želiš u HC-u dići ona nemoguća oružja poput noža, rpg-a itd 😄

DarkPunisher
              World at War je smijeh naspram težine Cod Classic. E tamo je Recruit na razini Hardened iz većine CoD, dok je Veteran abnormalano težak. Vjerojatno teži i od Realistic iz novijih CoDa. Malo je reči da sam pišao krv platinirajući Classic. Fali mi takve mazohističke težine 😃 BO CW Veteran nije lagan, ali se pogine jedino ako se glumi Ramba. Nema više nekih lokaciji gdje se iznova prolazi po 595 puta kroz suze znoj i bijes.

figo noz mi je osnovno oruzje uz ak47,dapace svaki COD imam zlatni noz 🙃

DarkPunisher
                Uz bolesnu težinu ubaci groznu grafiku i još gore kontrole i dobiješ jedno predivno mazohističko isustvo. Koje bi ofc odmah ponovio da naprave rimejk za PS4/PS5 😃 😃 😃

figo
                E jebiga onda.
                Preskačem.

Imam još Kali Stickove i Nodachije za goldati, to će bit 10 mečeva zajedno kad vrate Shipment i onda nemam kaj igrat 🙁