Nadam se da će serija biti više TLOU2 nego TLOU1.
HBO najavio početak snimanja The Last of Us serije
u svakom slucaju bolje nego netflix
Određena ekipa na aparatima.
Ozbiljno je taj lik writer i za seriju?
Uf onda možemo očekivati sapunicu na razini meksičkih telenovela.
A kaj fali Drukmanu?
Njegovo pisanje je sami vrh gaming industrije.
Nitko te ne tjera da igraš ili gledaš.
Nikakav pisac i samo dno gaming industrije.
Nitko me ne tjera, no imam pravo komentirati. Kad bi komentirali samo oni kojima paše sve igre bi bile 10/10.
Ako se radi serija po igri (The Last of Us part I) za koju je on scenarist, a koja je jedna od najcjenjenijih igara ikad, nije li on najkompetentniji da surađuje na izradi scenarija za ekranizaciju?
Da se kojim slučajem čak svi složimo da je drugi dio loš (a nećemo se nikad složit), za prvi dio su gotovo svi rekli da je masterpiece.
Bolje da on usko surađuje, znamo kak
završi scenarij gdje developer nema prste nego je samo "based on".
Neću novi Resident Evil.
Vidjet ćemo soon enough.
Ako se ovo okrene na ono u što su se tema igre i komentari na prošlom članku pretvorili, ići će lock i banovi. Jedino upozorenje.
zatvori odmah, bit ce opet krvi.
Ma držim se ja dalje od te teme, ali navodno budu se držali početka svega, tj prvi dio koji je jedini iz TLOU svijeta, jer im je cilj ipak lova i da serija uspije, kao svaki gejmer jasno mi je da u tom slučaju mogu dostići The Witcher, ako budu po drugom dijelu, svi znamo da za tu seriju filmovi kao Sonic the Hedgehog, Need for Speed, Assassin's Creed ili Doom budu čisti masterpice... kako ND je stisnut i gosponu D stolica se trese jer lovica ne stiže u obečanoj količini od govanceta tzv drugi dio TLOU, mogo bi biti pogodak u sridu, ili to bude brza "smrt" serijala.... znači nadajmo se do prvog leaka, koje ćemo pratiti ovaj put, full me once shame on you fool me twice shame on me....
Samo da dobar casting odrade i bit će super.
Ovaj realan svijet sada izgleda slično isječcima TLOU-a. Scene testiranja građana na virus su slične scenama TLOU-a. Desetak epizoda će biti Joelovo krijumčarenje Ellie kroz gradove plus ponešto iz TLOU2. Ako će ekranizirat sličan tijek priče iz igre i knjige te bude uvjerljiva gluma onda će to biti odlično.