• Gaming Vijesti
  • Dok čekate na svoj PS5, pogledajte posebnu ediciju koju je dobila naša poznata pjevačica

Ajmo ne cmizdriti jer moramo cekati koji dan da dode konzola 🙂 Znalo se odavno em da necemo odma dobiti , em da ce biti ogranicen broj. Plus , Šarić je jednako duhovit ko Maja ,na isto ti dode.

Edit : nemam IG , kakvu je to "posebnu ediciju" dobila Maja ?

Ma sramota je da naši portali i GAMING influenseri nisu dobili press kit, već plastična pjevačica koja em pojma nema što je dobila em pojma nema ni kad to nešto što je dobila izlazi. Svojim objavama na IGu se samo izblamirala, a bome bi i mene sram bilo da sam dio PR tima koji joj je to poslao. I btw, od kad su posvuduše pripadnici GAMING PRESSa?

Najjace je kaj je napisala da nije ni znala da je dostupan vec lmao

Treba joj reć da ide za 1900kn pa da proda onom tko nije uhvatio primjerak. Užas, baš užaš kom su dali konzolu. Ali eto, brojke su im brojke, a ne onaj tko je iza njih.

Upravo to, apsolutno promašen marketing s njom. Ovo što je izjavila je baš sramota, a ne promoviranje. Nemam ništa protiv Šuputice, ali jebeš promotora koji ne zna što promovira, odnosno pojma nema o ničemu vezano za taj proizvoid. No to samo govori u kakvom je stanju sve kod nas i kakvi ljudi radne na odgovornim pozicijama. Tipično hrvatski.

Sta serete, vidite da lepo kaze gospoja da voli igre i igrice.
Cak toliko vrti da je vec postala VIP u ovoj 🙂

A nije baš tako da je marketing promašen. Bitan je što veći publicitet, naročito među demografijom koja i ne prati gaming scenu.

Ako to postaviš kao kul predmet koji ima kul osoba, masa će poželjeti imati nešto takvo. Jer trendira. Jednostavnom računicom, Maja je jedna od najpogodnijih osoba u RH kojoj su mogli dati konzolu.

Ok ali reci mi kako je to marketing kad ga nebreš kupiti nigdje a boga mi ni naručiti više.

Ja sam ugrabio jedva ujutro jučer
blu ray verziju, platio na SD webshopu.
Preko tcoma uzeo 3 komada za kolege i familiju. Sve dolazi u 12. mjesecu.
Od tada je nedostupno.
Tele 2 mi dostavlja u drugom krugu mojega osobnog.

Dok se mi tu zaje**vamo, izigravamo neke heroje, Maja šamara Demon's Souls Remake no hit run, treći put danas.

Zero

Pa bio sam brz.
    Nisam ja ugrabio za sebe.
    Da bar, čekao sam za kolege i širu obitelj.
    Prekucavao na njihova imena.
    Moj dolazi iz tele2 kad ga pošalju.
    Da, nedostupan je za naručiti i fizičku kupnju.
    Znači nema ga.

Iskreno, volio bi da sam ta 4 mogao za sebe ostaviti pa na njuškalo.
    Šala, nisam bedast, nema šanse da stavljam nerealne cijene.

Pa sta neces dozivit. Da i ova stara plasticnjaca dobije playstation. Pa di ovaj svijet ide.

Strasno,ps hr stvarno ste u banani takvoj osobi poklonit ps5 😡

Bitno da je ta plastična prof..njara dobila besplatno PS5.Zato ih niti nema za kupit kad svim jeb...etrima šalju konzole,a iste neznaju niti uključit.

Sluške za PS5 Majushka i PS5 Majushka Edition

Ajde kog boli kurac.
    Kolko vi godina imate da vam je ovo neš novo i vrijedno cmizdrenja?

E ovo je vijest zbog koje se vraćam na sajt. S obzirom na hitove koje je dala grupa Enjoy, Maja je trebala dobiti dvije konzole. Puna podrška najboljoj svadbenoj izvođačici.

E jbg, ako dosad nije, već samo zbog posjete Bladea Maja je zaslužila specijalnu ediciju plejke. Ajmo još koji bump za Maju i PS, da dokažemo koliko su fejlali marketing.