To bi bilo zakon. Ionako samo kupujem Sonyjeve igre uz par iznimaka. Sve Sonyjeve igre Day 1 na pretplati i uzima se odmah.
PlayStation priprema rivala za Game Pass
- Uređivano
chono7
Nisi šupak, ako nešto ne možeš priuštiti i to ne kupiš. To se zove razumno upravljanje novcem.
MS može priuštiti kupovinu od 7,5 milijardi i davanje svojih ekskluziva za $10 mjesečno koje su uz to jednostavno lošije kvalitete i manjeg budžeta + manje franšize.
Normalno da će Sony i Nintendo zaštiti svoje ekskluzivne igre i franšize. Nisu budaletine, bankrotirali bi. Njima to ne treba da bi opravdali svoju gaming diviziju ili da bi prodali konzole.
MS ima love na bacanje i Sony i Nintendo tu ne mogu konkurirati. To je činjenica.
S obzirom da bi Sony propao kad bi to napravio mislim da za mene kao krajnjeg potrošača to ne bi bio plus.
- Uređivano
Brijac propao? tesko... ne mora pretplata biti 10€ kao kod MSa. S obzirom na kolicinu igraca to bi islo. U4 se ne bi prodao u 10 milijuna primjeraka po nekoj cijeni, vec bi 50 milijuna ljudi igralo igru i platilo primjerice 15-20€ pretplate mjesecno, mozda produzilo pretplatu na 2 mjeseca. Smanjio bi troskove stancanja igara, odredeni dio kolekcionara bi kupio fizikaliju jos da ima igru, a smanjio bi preprodaju igara i gubitke na tom podrucju.
Supci su jer znaju da mogu PS igrace musti kako zele i kada zele
Mislim da nebi. Ne vjerujem da bi karikiranih 50 milja na taj način igralo igru. Jednostavno ne vidim da postoji tolika masa koja bi se, konkretno za U4, zainteresirala da odigra igru pa da im ne znam kako povoljne uvjete postaviš. Jednostavno nema tolikog interesa.
Već imaju budućnost industrije, a to je PS Now. Dok to ne postane trend, PS+ ispunjava svoju svrhu. Nemaju potrebu nešto mijenjati, osim potruditi se da ponuda bude atraktivnija. Ali i to će ovisiti o prodaji PS5 i softvera te PS+ pretplate. Ako bude i više nego dobra, nema smisla dodatno podilaziti igračima. Dokaz tome je i PS+ tijekom PS3 ere, tad su se baš morali truditi da privuku nove korisnike. Danas se više ne moraju lomiti da to postignu, ali dosta toga će ovisiti i o uspjehu novih Xboxova i Gamepassa.
Važno je da Sony nađe balans između profita i zadovoljnih kupaca. Ako se po jutru dan poznaje (i generacija), početni uspjeh u Japanu je dobar predznak da će Sony dominirati i ovu generaciju.
- Uređivano
Ili kako je već rečeno negdje, ako je Xbox postao Netflix, PS je kao odlazak u kino (samo bez ometanja i opasnosti od korone, heh). Vi birate, jedno ili drugo...ili možda oboje?
E moj Torca... Predrasude nisu dobre