Obavio sam svoju građansku dužnost glasanjem za sve samo ne TLoU2.
The Last of Us 2 dominira nominacijama za igre godine na The Game Awardsima
I zaslužena dominacija.
U kakvom svijetu mi zivimo..tuzno i sramotno..al dobro s obzirom da "posebno odabran" ziri donosi rezultate malo je jasnije
Stvarno se nadam da neće podleći glasnoj manjini koja mrzi igru i zbog toga ne odabrati TLoU za goty, jer je zaista zaslužila nagradu. Kolko god je Tsushima odlična igra, TLoU je remek djelo i obavezna literatura za ovaj medij.
Čak tri PlayStation ekskluzive nominirane za GOTY. Lijepo, lijepo.
- Uređivano
A Doom Eternal?
Najbolja pucačina unazad nekoliko godina.
Neznam baš, budimo pristojni i nemojte pisati "glasna manjina" i slično jer je pokazao internet da su ljudi podijeljeni. Jedno je prodaja i rezultati iste, drugo dojmovi. Uglavnom više razočaranih.
Isto imamo ljudi koji su kupili, odigrali Witchera 3 i nije im sjeo.
To kaj na ovom forumu imamo omjer 70:30 nije predstava globalne zajednice.
Uzmimo i to, igra zaslužuje nominaciju, vrhunska produkcija na svim razinama samo smatram da ima dosta konkurencije, dobre konkurencije.
Tzereen glasna manjina glasna manjina ti je ocjena usera,to su oni za kojih se radila igra a ne placene recenzije..pa je cak i tamo otkriveno na desetke TISUCA ocjena 10/10 od tvoje tihe vecine! Covjece,dali ti i vas par uopce znate sta se sve desilo i desava oko ovog naslova osim sta si samo odigrao i tebi je dobra igra (ako se taj podli pokusaj propagande uopce moze tako nazvati) i to je ok?
Nakon ovog fijaska Naughty Dog se mozda vise nikad nece oporaviti. ND kakav znamo zapravo vise nije isti. 70% svega sta je ND bio vise ne postoji,a sta god da bude pitanje je moze li uopce vise ikada vratiti povjerenje igraca.
Covjece,dali ti i vas par uopce znate sta se sve desilo i desava oko ovog naslova
Što se to događa, osim što uvijek isti trube oko iste teme i realno osobnom amozitetu/fobiji prema nekim elementima u igri?
Nexus ok..cim uhvatim vremena otvaram topic da pojasnim.Mislio sam da ste upuceni.
Nisam baš skontao, je li dobro ili loše za ND da pokupe nagrade za GOTY i akcijsku avanturu godine? Izgubio sam se u dramatičnosti situacije u kojoj se nalazi taj studio sudeći prema nekim navodima (nisam još odigrao igru, jel).
19marksman89
Imamo TLOU2 topic, piši tamo što želiš.
Zasluženo za TLOU 2. Igra ispred svog vremena. Jedva čekam vidjeti i igrati iduću ND igru. Kako bih volio da to bude Jak&Daxter.
Svake godine ima više nego dovoljno dobrih igara tako da definitivno ne bi izdvojio TLoU2 (osim po nekom cinematic aspektu), ali složit ću se da je igra prilično dobra. Baš sam guštirao tih 30 sati.
- Uređivano
chono7
Neće jer se ti isti pojedinci ne žele izraziti na pravi način i lijepo kazati svoje fobije i animozitete pred svima. Što je zapravo jako kukavički. Ili ono "nemam ja ništa protiv toga, ALI"...
Lijepo je Rojs rekao. Budi muško i reci...što imaš reći o određenim grupama ljudi koji ti se ne sviđaju. Sve ostalo je tapkanje.
Jesi li Antisemi? Lijepo kažeš tako i onda je sve jasno. Jesi li homofob? Lijepo kažeš i onda je sve jasno.
Nije toliko teško, samo treba hrabrosti. Mislim, ako je pojedinac ili grupa ljudi TOLIKO uvjerena u ispravnost svojih stavova, to im ne bi trebao biti problem.
Toliko od mene.
Edit: yup...isti likovi daju govanca i downvote. Očekivano. Dečki samo priznajte, nije problem.