realno bi igre trebake biti minimalno 10 puta skuplje nego kino karta(USA)...neka psihološka granica bi bila oko 120€$£
Ni šef PlayStationa ne zna hoće li God of War Ragnarok biti PS5 ekskluziva
Iako ne znam hoću li do tad imati PS5 volio bi da bude samo za PS5. Sve ovo što izlazi na PS4 i na PS5 ni blizu ne iskorištava punu snagu petice pa ne vidim razlog za nabavljanje konzole uopće.
Znači dolazi sigurno na PS4.
Al smo postali picajzle, do neki dan godinama imali loading igara sa 30+ sekundi, sad nam je to postalo nezamislivo.
Ovu odluku ne donose programeri već vodstvo. Sumnjam da će zanemariti PS4 bazu jer je tržište neizmjerno veće. Rade skoro istu stvar kao i MS, samo što to ne najavljuju na sva zvona, zato će potvrde o PS4 verzijama novih igara i stizati naknadno.
Brijac Ne, hoću reći da mi nije jasno zašto ljudi briju na grafiku. Fino ju je vidjet, ali meni osobno nije bitan faktor kad se radi o kvaliteti igre. Većina meni najdražih igara ima odurnu grafiku. Meni je čudno kad čujem da netko brije na grafiku, just that. Za sada nova generacija ne prednjači nešto previše u odnosu na prošlu, barem ovih par igara (što se grafike tiče). Više je naglasak na stabilniji frame rate i brzinu učitavanja.
Bilo kako bilo, GOW sigurno neće podbaciti po tom pitanju, i PS4 verzija ima brutalnu grafiku. Sigurno će bit i bolja verzija čak i ako izađe na obje generacije.
Glede grafike, općenito je ova generacija imala jako dobre i uglavnom ispolirane multiplatformske naslove. Daleko bolja situacija nego za vrijeme PS3/X360 ere gdje je je dosta više igara bilo problematično i framerate je češće bio i ispod one prihvatljive granice od 30 fpsa.
Na PS5/SeX genu očekujem još bolje rezultate, bez obzira na rezoluciju.
- Uređivano
Osim par Sony ekskluziva multiplatfrom igre bile su problematične.
Točka. Red Dead Redemption 2 pravi primjer lošeg frameratea i užasne
mutne rezolucije na PS4Pro.
Kingdom Come Deliverance je užasan na konzolama.
Sad ja ispadnem idiot na forumu jer bi to igrao kako bog zapovijeda?
Osobno su mi takve stvari bitne. Mogao bih do sutra nabrajati mane i nedostatke pojedinih naslova čak i na Pro/X konzolama.
Sve mi je to dopizdilo pa ću uraditi PC(čim se stanje na tržištu popravi) tada razloga za rant neće biti. Sve bude ovisilo o mojoj konfiguraciji, preferencijama i džepu. Baš mi je dosta igranja na sub 30 frejma, ne toliko
radi slike već ne/responzivnosti.
PS5 ostaje primaran za njihove eksluzive jer su sami vrh igrače industrije.
To nećemo osporavati. Dosta lijepo izgledaju, igram ih najviše.
A nezz nikako mi se nebi svidilo da nije PS5 exluziva , jer devovi moraju “gubit vrijeme “ na prilagodavanje igre za staru konzolu i mozda cak se odluce i PS5 verziju malo downgradat da razlika nebude prevelika! Ali Sonyu nebi bilo bolje stavit ju kao PS5 exluziva da boostaju prodaju konzola ? Kako misle nadmasit PS4 u prodaji? Jer opet se vracamo na ono sta ce nam nova generacija konzola ako nismo spremni se odrec stare!Ispada da je bilo najbolje nekupovat ps5 dok neizada PS5pro jer izgleda da ce tek tad pocet prava era novih generacija! Bio sam totalno za ono “we belive in generations” a oni se odlucili ici Xboxovim planom da nema nista od nextgena jos 2-3 god
pravednik To je tvoj problem što tako dozivljavaš igre na konzolama, ali samo primjera radi kojeg navodiš, isti taj RDR2 je ujedno i Rockstarova najbolja i tehnički najstabilnija igra na konzolama dosad, neovisno o kojem se proizvođaču i modelu konzole govori. To nisu moje riječi, već su to potvrdili analize iz Digital Foundryja.
Ne znam treba li dalje o ovome kad ti i jedna od, ako ne i tehnički najimpresivnija igra na konzolama nije dovoljno dobra? Ako tražiš dip, naći ćeš ga praktički svugdje.
pa ja nisam nesto tehnicki potkovan ali igrao sam rdr2 na ps4 pro i igra je stvarno spektakl, ma nije mi jasno gdje tu nalazite mane. takodjer je spomenut "problematicni" uncharted 4 na base ps4, takodjer odigrao na toj konzoli i u ni jednoj sekundi nisam osjetio da se tu nesto vrti losije nego sto bi trebalo. ne treba traziti problem gdje ga zaista nema.