- Uređivano
A zato se ti skrivas, gnjido
Prvo lajk pa citam!
Edit: jos da ti imam kak lajkat xd
A zato se ti skrivas, gnjido
Prvo lajk pa citam!
Edit: jos da ti imam kak lajkat xd
Odlična reca. Iako preskačem igru jer sam nevješt i nemam volje učiti. He-he!
Ima li ultra easy mode za starce poput mene?
Kako bi se reklo OVO JE ZA DLAKAVE MUSKARCINE,A NE ZA P.... hehehe
yakuza_stinger Ima li ultra easy mode za starce poput mene?
Ima, dođi do mene da vidiš kak se igra (pokažem ti na PS3 verziji )
foggy Može
Samo koristite štit i rolajte se tu i tamo. Poslije sve pada u 1 hitu ionako. Easy peasy, yep.
Sup što je remake opravdao očekivanja. Nadam se samo da će i Elden Ring biti onaj sljedeći iskorak za From.
Ne volim easy peasy i cheese metode, radije guštam u igri. U svakom slučaju ovo je super uvertira za Elden Ring, mislim da bolje nema.
yakuza_stinger Ima, ubi spider bossa i napravi bow, i nadi enchanted falchion, nakon toga samo hp buildaj i staminu i gg si
Baš mi je drago da je dobar. Možda ga odigram konačno.
I najveći PRO od svih je konačno UI dizajn koji nije sa PS2.
FromSoft bi trebao taj dio nasljedit od Bluepointa. Kao i grafiku. Sudeći po do sad viđenom, Elden Ring će izgledati gore od ovoga.
Nemojte sad to shvatit ko provokaciju, ako je išta onda je dokaz kolko se Bluepoint tu potrudio.
wooddiebone Zašto bi shvatili kao provokaciju, pa ER se radi za current gen? Ali na stranu to, temelja za konkretnu usporedbu nema jer za novu Fromovu igru ništa nije ni prikazano.
Najmanje me smeta (uopće me ne smeta) grafika u njihovim igrama. Sekiro je čak i jedna fina igra, a ni BB nije loš po tom pitanju. UI ako misliš na meni i te stvari - pa nije ništa spektakularno, isto je u originalu. Nema ova igra ništa pretjerano pristupačnije nego original, sem grafike i mehanike malo.
Kao što Zero kaže, nemamo po čemu suditi Ring, možemo se nadati najboljem. From zna što radi, do sada su to pokazali dovoljno puta. Bluepoint zna napraviti remake. Zapravo, svi su na dobitku
Super recenzija. Ode će se za mene koplja lomiti - kupiti ps5 samo zbog ovoga ili ne (eventualno još Bloodborne remaster)
Po grafici nisu nikad bili u toku sa konkurencijom pa zato lažem da će ER vjerojatno izgledati lošije od ovoga. Sekiro npr. često ne izgleda bolje od Uncharteda 2 sa PS3.
Ne kažem da je to bitno, ali kad vidim ovaj remake kak izgleda, teško je ne poželjeti to u FromSoftovim orginalnim naslovima.
UI ista stvar zapravo. Dark Souls 3 vuče isti zastarjeli UI iz originalnog Demon Soulsa. Najprije mislim na pravokutne kućice sa itemima u donjem lijevom uglu.
Novi Demons ima to puno ljepše i suvremenije odrađeno sa jednakokračnim rombom podjeljenim na četri dijela i minimalističkim health barovima.
Animacija je također nešto što zapadnjaci jednostavno bolje znaju od japanaca.
Pokreti u ovom Demonsu su svemir prema npr. DS3 ili Sekiru.
Čisto moj neki stilski doživljaj.