To je ili lijenost ili nesposobnost developera.

Što bi Biden rekao, C'mon folks

667GB su dali za Next Gen konzolu i krivimo nesposobne developere.
Hoćemo ray tracing, 10 puta bolje texture, poligone, kretanja i slično, a da nam sve stane u onu količinu memorije za spremanje kakva je bila na prethodnoj generaciji.

Kriminalno su mali ssd disk stavili u konzolu, i to je istina. Ako su znali da će pun kurac memorije otići na sistem , trebali su jednostavno ubaciti veći kapacitet.
Ali bitno je bilo ostati konkurentan na tržištu sa cjenovnim rangom, bez obzira na ovakve propuste.
Hitno će se potraživati eksterni diskovi, u to ne sumnjam.
Oh wait..

Ma sve to stoji kolega Raziel, no i dalje je nevjerojatno da jedna sportska igra ima jebenih 150 GB + moguće da će doći i do 200GB nakon raznih update-ova.

Naravno da developeri trebaju snositi 100% krivice za ovo. Halo, sportska reciklažna igra da ti ima 150gb?! Novi Spidey ima oko 50gb, Valhalla (ogromna igra) ima isto oko 50gb, Soulsi oko 60-ak...ajde to je razumno. Ovo sve ostalo je čista lijenost. 150gb NBA, a COD oko 200? Ma dajte...

Nexus Halo, sportska reciklažna igra da ti ima 150gb?!

PS5 verzija će imati i onaj grad te će igra postati MMO, zar ne? To objašnjava ogromnu težinu igre. Kao fol 😃 😃 😃

Nexus COD oko 200?

Na PS4 je 100GB (došao update prije izlaska igre lol), vjerojatno do izlaska novog se ta brojka popone na tih 200.

ne virujte propagandi.. ps5 ima specijalni ssd tako da igre mogu biti i do 10 puta manje...ovo je vjerojatno namjerno... možda čak plaćeno od konkurencije

HCMAA
      U to čisto sumnjam da je MS platio da igra bude fucking 150gb, s obzirom da ni njihov SSD nije toliko veći. Govorimo o nekih 150gb razlike između prostora na PS5 i XSX.

To da je NBA 80gb na XSX, a 150 na PS5 bi tražilo odgovore. Ja čak mislim da su igre nešto veće na XSX nego na PS5.

doctorfreak
      Lijen sam tražiti link, ali pogledaj na portalu vijest, bila je prije par dana.