Nadodao bih prvi Driver te Crash Team Racing. Tko je imao te CDove je bio baja u ulici.

Ja sam imao sve igre. Bio sam kao Nikola.

Icek ima jos hrpa toga, ima i Crazy Taxi koji smo svi igrali kao blesavi jedno vrijeme 😃

Uh, prvi Simsi, my guilty pleasure 😂 Pržile su se ekspanzije kao kobasice

Sjećate li se uopće kako izgleda CD i pržilice za njega? Zvuk nakon što pritisnemo tipku „Burn“ u programu Nero, strepnja hoće li uspjeti kopija posljednjeg praznog CD-a i stvaranje budućih planova o razmjeni igara sa susjedom.

I previše dobro. Ovjekovječio sam to i tekstom - https://ffa.hr/gaming-kultura/kolumne/nema-dzabe-ni-u-stare-babe/1209/ lol.

Makar danas nikako ubosti taj AoE 2 HD Edition na Steamu. Možda i bolje, jer se ne bih od njega odvajao.

Dan danas imam brdo CD-a na kojima ništa ne piše. Uvijek sam bio previše lijen da napišem naziv i to bi dovodilo do lutrije kad bih stavio CD u plejku. U mom društvu i u to doba najviše se pržio Vice City, Kula World, općenito svi Crash naslovi i PES nastavci. Nije bilo previše biranja - šta se imalo to se igralo 🙂

Age of Empires 2 je danas popularniji nego ikad, pogotovo otkad je izašla DE verzija.

Za prvu plejku sam spržio samo jedan CD i to RE2 i to već u doba PS3. Nisam tada igro kad je RE2 bil aktualan ali zanimalo me radi priče da sve povežem a serijal sam počel sa RE3. Za komp sam malo više igara spržio, koliko sam samo ulja potrošio, šalim se. Nisam puno toga. Par videoigara. Kupovao sam već spržene igre za prvu plejku a na kompu sam malo igro a ono kaj sam spržio su Resident Evil nekoliko nastavaka te Silent Hill od 2 pa nadalje i to je sve.

Hm da, kolega i ja smo uzimali po desetak igara svaki mjesec pa sam ja prepžio doma za obojicu...no koristio sa Alcohol120% za to...

Ja se sjećam da sam Quake 2 za PS1,valjda 5 puta pržio kod lokalnog pirata a istu igru valjda 20-ak puta završio,zatim Tekken 3 te Crash Bandicoot 3.