Budući da je u pitanju aktualna generacija u koju ne ide Demon Souls remake, onda ću reći (možda malo subjetkivno) Shadow of the Colossus remake.
Koji je po vama najbolji remake/remaster generacije?
A i da ulazi iduća generacija, kako znaš da će igra koja još nije izašla biti uopće igriva?
Tolko poluproizvoda izlazi u zadnje vrijeme...
A znaš Vudi da neće zajebat Bluepoint. Mislim, kužim što želiš reći, ali mislim da je jasno da nema tu zajeba.
Crash Bandicoot Trilogija.
Cisto savrsenstvo nostalgije u novom ruhu.
Spomenuti cu jos Medievil. Super odraden i dodan novi "mode" gdje te natjeraju da cijelu igru prijedes 2 puta. Ali drugi puta je lakse, jer imas svu opremu.
- Uređivano
Chaky +1, osjecao sam se isto ako ne i jos bolje nego kad sam ga igrao ko klinac. Cudo koja uzivancija.
Za mene shadow of colusses i crash team racing.
- Uređivano
-Crash Bandicoot Trilogy (iako je imao
gadnih problema sa kontrolama)
- Shadow of the Colossus
Resident Evil 2.
Može lock.
- Uređivano
CTR zato jer je igra bila odlična, sad je izuzetna, s time da je imala i dodatne updejtove i podršku. Odličan multi. Odlična igrivost.
Mafia DE. Uloženo puno truda. Ima mana, ali težak remaster. Moglo se još nijansirati, ali to onda ne bi bio remaster, nego nova nova igra.
Ah jeli bas mora vec sto je izaslo ili moze nesto sto ce biti uskoro mislin za ovo san 1000% siguran da ce biti remake generacije.
Dakle Tuhy ružan kockast old school ide na extreme makeover emisiju i postaje najbolji remaster ikad napravljen, metacritic se rusi od pustih desetki žene rižu žile na ulici kad ga vide...
Life of Tuhy remake
- Uređivano
Odin Sphere Leifthrasir, original je imao super art i zanimljivu priču, ali gameplay nije bio na razini. Remake je sve dobro zadržao, popravio gameplay i dodao novi razvoj likova i minibosseve. Odmah nakon je Resi 2 s kojim su napravili potpuno novu igru,a svejedno uspjeli zadržat atmosferu originala.
Medievil-jer je kamera vjerna orginalu kao i kontrole.
FFVII... uvijek... još da dočekam i nastavak...
Resident Evil 2 i Yakuza Kiwami 2
odmah iza je SotC
Pa malo vise ispod Crash i Spyro trilogije
To je to brijem.
Krešo trilogija, složit ću se s ostalima. Vjerno originalu i samo uljepšano, dok je i dalje igrivo. Ima još zanimljivih remakeova, no ruku na srce, ovaj je bio nekako najpoželjniji i njegov uspjeh pokrenuo je novi val remakeova (Medievil, Spyro, THPS, CTR) i oživljavanje franšize. Ukratko, najznačajniji remake ove generacije.
Crash i Spyro trilogije, CTR, FF7R, Mafia, RE2...ne znam koji odabrati.
Ja bih rekao Dead Rising: Chop Till You Drop