Ovako na prvu, volio sam Dirt 3 na PS3 i obožavao Dirt 4 na PS4, ali nekako sam sumnjičav na ovo... ne znam, da li je Dirt 5 ustvari Project Cars 3?

Nisam igrao PC3, ali ovdje je naglasak na off-road utrkivanju. Dirt 5 je baš dobra, stara arkada. Neće se svima baš svidjeti smjer, ali s druge strane, imamo Dirt Rally 2.0 koji je prava hardcore rally simulacija. Mislim da bi bilo pametno da Codemasters odvoji ove igre i po imenima jer obje u nazivu imaju Dirt, a sasvim su drugačije igre.

Šteta ako je previše otišlo u smjeru arkade. Dirt 4 (prethodne neću spominjati jer nisu aktualni) je idealan omjer arkadnog i simulacijskog, dok je uz veću težinu i uključen simulacijski mod i više od toga. Dirt Rally je pak čisti rally i priča je za sebe. Ostalo mi je za odvoziti još dosta toga u Dirt 4 (kao i pošteno zaigrati oba DR-a, možda probati i njihov Onrush), ali igrat će se s vremenom i ovo. Kad smo kod Dirt 4, meni je ta igra na trenutke pravo next gen iskustvo (tipa mokri teren u Australiji). Za one koji su na 1080p TV-u i dalje ne vidim da su zakinuti za nešto bitno, gameplay je ionako bitnija stavka. Tako da i dalje solo utrkivanje ostaje forte ovog serijala.

Btw. Lancer>Impreza.: p

Zero palac dolje, jer je CMR vozi Subaru 😆
    @Flipper Znaci moram bas kupiti za PS4, ako zelim free upgrade prije nego izade. Nakon ce biti striktno odvojeno PS4 i PS5?

Chaky pa nisu rekli, ali 100% ćeš moći i kasnije nadograditi na PS5 verziju. Nisu rekli da nadogradnja ima nekakav vremenski rok.

Flipper
        Prestrasio si me s ovime:
        "Svi koji se odlučite kupiti Dirt 5 prije izlaska PS5 i XSX/XSS konzola, dobit ćete besplatnu next-gen nadogradnju."
        Recenica mi izgleda, kao da oni koji ne kupe prije, dobe kitu. Zato sam pitao. Ovo mi je sigurna kupnja malom za rodendan, zato me srce strefilo.