Watch Dogs Legion ray-tracing gotovo isti na PC-u i next-gen konzolama
Dobro onda koje su brojke točne sad na kraju? 1440p je DALEKO od 4k, mislim da se ta rezolucija vrti na PS4Pro.
Znači ray tracing parcijalni i par efekta gore dosta je da next gen konzole baci na istu razinu?
Grafički razlika nije nekakva osim navedenog ray tracinga.
Tu trebam očitovanje.
Znači, ipak ćemo i ove generacije, za jedno 3-4 godine imati međugeneraciju koja će biti, kolko, nekih 30% jača?
Rekao bih da će za neki puni RT koji bi bio moguć na 4K i 60 fpsa ipak trebati čekati sljedeću generaciju. Ali znalo se i prije ove da će RT biti parcijalan. Nije da sad imamo generaciju koja je izašla preslaba ili slične gluposti koje izjavljuje ekipa koja odmah trči pred rudo. 4K s naprednom grafikom, pa makar on bio i dinamički, je veliko postignuće i skok koji je zapravo obećavala prethodna međugeneracija (a nije dostavila).
Mnogi novi vlasnici PS5 trebaju se strpiti koji mjesec ako žele ovaj naslov, jer bude za kikiriki, kao i prijašnji iz serijala, mnoštvo nezadovoljnih igrača ovim trečim dijelom... jedini zadovaolni koji su dobili besplatnu kopiju uz novu grafičku, ostalo po reakcijama loše i dosadno....
- Uređivano
Ubisoft, no
https://forum.beyond3d.com/threads/watch-dogs-legion-xo-ps4-xbsx-s-ps5-pc.61903/page-3#post-2170098
Vidi se razlika u rezi na slikama. Nije puno clanaka objavilo to. Mozda zbog embarga na konzole, ne znam
Od ranije znamo da će na PS5 i XSX, Legion raditi na 4K rezoluciji, 30FPS-a uz puni ray-tracing.
Skeptičan sam za native 4K budući da RTX 3090 gura igru na toj rezoluciji u 60-75 fps-a bez ray tracinga.
Vjerojatno je nekakav upscale u pitanju + RT. No super rezultat svejedno za konzolu od 500 eura.
I pixel counted one image
Nekada se zabrinem da sam previše opsjednut time da mi se igra vrti na najboljim mogućim postavkama. Ovakvo što me utješi.
PS2MASTER ko Fensi ofdi
ne znam što pričaš ali ja navijam za microsoft. Xbox i PC bajo moj.