• Gaming Vijesti
  • Otkrivena je Rainbow Six Siege Neon Dawn sezona, obrambena Aruna ima novi gadget

FFA je promijenio naslov Otkrivena je Rainbow Six Siege Neon Dawn sezona.

Još uvijek se igra ali prošli su oni dani kada nas je u partyju bilo 6-7 pa smo se mijenjali i čekali red a nekada se i podijelili u 2 tima. Na Siege listi imam 7 prijatelja koji još uvijek igraju ali neki su češće na drugim igrama ili zbog obaveza ne možemo igrati u isto vrijeme. Mnogi su i odustali od igre. Kada se skupimo to je najčešće 3 eventualno 4 igrača. Rijetko smo full stack.
Ni ja više nisam "u Siegeu" ni blizu kao što sam bio prije ali svejedno se skupi oko 150 mečeva u sezoni.
Što se sadržaja i promjena tiče mislim da Siege ide u dobrom smjeru ali s svakom novom sezonom dolaze novi problemi. Zvuk, konekcija, hit reg ili nešto drugo... I sve ide presporo. Igrači traže toliko promjena i novih stvari ali Ubisoft većinu toga ignorira ili im treba cijela vječnost da nešto dodaju/promijene.

FFA je promijenio naslov Otkrivena je Rainbow Six Siege Neon Dawn sezona, obrambena Aruna ima novi gadget.

Vijest ažurirana s prvim prikazom Aruni

7 mjeseci kasnije

kole Da, ima nas 4 koji još igramo ali ne često kao prije.
    Tvoj nick mi je nepoznat.
    Smo igrali kada zajedno?