• Gaming Vijesti
  • Days Gone na PS5 igramo u maksimalno 60FPS-a i dinamičnoj 4K rezoluciji

Nemam ja vremena dvaput igrat iste igre.

FFA je promijenio naslov Days Gone na PS5 igramo u maksimalno 60FPS-a i dinamičnoj 4K rezoluciji.

Ovo što su napisali "u do 60FPS-a" moglo bi značiti da će kad se pojave horde ipak malo igra kašljucati.

Postavljam pitanje zašto nije locked 4k i 60 frejma?
    Mislim igra pristojno izgleda ali da nova konzola nebre "prekucati" last gen igru ko od šale?
    Gdje smo onda sa onim Horizon trailerom?
    Cgi ipak?

Znači najbolje kupit onda PS5 zbog Backlog igara koje će sve radit bolje nego na PS4.Barem dok se ne pojave neke ekskluzive vrijedne igranja.

pravednik Mislim igra pristojno izgleda ali da nova konzola nebre "prekucati" last gen igru ko od šale?

Pogledaj si Gears 5 na XSX

master_x Barem dok se ne pojave neke ekskluzive vrijedne igranja.

Ne znači da ako XSX nema niš da isto vrijedi i za PS5.

Flipper Ovo što su napisali "u do 60FPS-a" moglo bi značiti da će kad se pojave horde ipak malo igra kašljucati.

Meni je znao FPS dropat, ali 99% vremena tijekom vožnje. Horde su išle 99% vremena bez FPS dropa.

Meni je znalo dropat na Pro konzoli. Posebno kod one horde gdje ona pilana.

PS2MASTER Opet ti loncu poklopac.Ko krpelj si.Zbog čega odma usporedba sa XSX???Ja sam napisao svoje mišljenje i zbog čega ću/ako kupit PS5 prvenstveno,al ti si ko ova umjetna korona,dosadan u svakoj temi ko sam vrag.

Super vijest!

Naravno, ekipa će njurgati za sve.

Po čemu je to super vijest?
            Vidiš kolega, meni je to ni v rit ni mimo.
            Nit lockani 4k, niti 60 frejma(možda)

Bolje da su nadogradili grafiku, stavili 4k i 30 lock. To bi bila vijest.

Nesme se dešavati da next gen na početku generacije nije sposoban prekucati last gen igru na max detaljima ovo ono.
            Najgore od svega da igra izgleda lijepo ali ni blizu Horizonu, Death Strandingu, Tlou 2, Ghost of Tshushima...

Ovo je moja kritika, slobodni ste ignorirati ili raspravljati.
            Molim u pristojnom tonu, bez usporedba sa Xbox Series X koji nije relevantan za ovu temu.

Upgrade, kako god netko na njega gledao (minoran ili velik) je besplatan. I to je nešto jer su ipak na brzinu pokrpali igru kako bi iskoristila snagu PS5. Nadam se da će biti još takvih slučajeva. Ghost of Tsushima je isto tako nedavni primjer.

master_x al ti si ko ova umjetna korona,dosadan u svakoj temi ko sam vrag.

Ko mi veli. LOL. Ti si neki dan bio u temi za DualSense, jel. Pa ak ti imaš mišlenje, imam i ja.

pravednik

Po čemu je to super vijest?

Po čemu nije? Dolazi free update za igru staru 2 i nešto godine za 4K i 60 fps-a i to za igru koju sada dobiješ u sklopu PS Plus? Vjerojatno nisu ni imalo vremena ni resursa za nešto više jer rade na novoj igri.

Po čemu ovo nije super vijest, pobogu?!

pravednik Molim u pristojnom tonu, bez usporedba sa Xbox Series X koji nije relevantan za ovu temu.

Je. Čudiš se zašto nova konzola ( PS5 u ovom slučaju ) nemre vrtit igru sa prošle generacije u lockanih 4k/60. Pa evo ti primjer sa "mnogostruko" jačom konzolom. Što se onda čudiš.

Zero

Sad si i ti počeo?
                Pc gameru moram objašnjavati?

Normalno da je besplatan lol
                Zar ti plaćaš Ultra postavke na PC-u?
                Ili kad mijenjaš rezoluciju?
                Tak i tak su to imali još od razvoja, kao i svaki developer.
                Sve se razvija na PC-u ili devkitu.
                Oni na kraju samo smanje/prilagode postavke.

Izdavanje patcha ne košta ih ništa, struje možda na serveru?

PS5 je ista arhitektura, bezbolan prijelaz kao kad upgrejdaš PC.
                To rezultati lijepo pokazuju.

@PS2MASTER
                Nije XsX mnogostruko jači.