Dajem glas Rainbow Six Siege-u.
Koja je po vama najbolja kompetitivna/multiplayer igra generacije?
Rainbow Six: Siege.
Igra koja je od katastrofalnog starta se podigla iz pepela i svojim jedinstvenim pristupom timskoj igri i korištenjem čitave mape kao oružje stvorila svježi osjećaj u žanru koji je stagnirao još od vremena prvog Modern Warfarea.
Rainbow Six:Siege. IMO bez konkurencije i unatoč svim problemima . Dark Souls FPS žanra. Igra koja zahtijeva skill, poznavanje mapa, timski rad i komunikaciju više nego bilo koji drugi FPS. Siege je težak, ponekad frustrirajuć ali s druge strane nevjerojatno zanimljiv i napet.
Igram FPS igre 20 godina i sve sam ih probao. Od Quakea, CS-a, UT-a, BF-a, COD-a, OW-a itd. itd.
Siege je liga za sebe.
StarFox_N Rainbow je daleko od Dark Soulsa FPS žanra. Probaj Armu ili Escape from Tarkov pa ces vidit sta je skill. Ali da, svejedno, odlična igra.
Arma 3.
StarFox_N To je istina, Rainbow mi je svakako poseban pa i njega igram.
The Division Dark Zona. Unikatni PvPvE multiplayer koji je izvlačio iz ljudi sve najgore.
Predator: Hunting Grounds
Fall Guys.
Rocket League
Overwatch
Nez zasto puno ljudi pise r6 i da to je jako dobra igra ali csgo je za sve na 2 levelu.
Osim toga, osim grafičkog napretka nije ni po čemu napravila evoluciju prethodno implementiranih mehanika CS-a. Nema sumnje da je to dobra igra, ali ona koja se drži svog kalupa i ne mijenja ga.
- Uređivano
Modern Warfare.
Raspisao sam se već.
Osim što je dignuo usnolog diva nazad u slavu, nadjačao je sve nove BR klince sa Warzoneonem kojeg čeka minimalno još jedna godina free sadržaja i dominacije.
Dodaj besplatan novi sadržaj kojeg stvarno nije bilo malo i eto ti...
Siege
PUBG, unatoc svim problemima i dalje igra koja je pokrenula toliko toga u ovoj generaciji i cija gaming scena u ovoj kategoriji ne bi izgledala isto. Hell, ne bi bilo Fortnitea, Modern Warfarea i BFa u ovom obliku.
Osim toga, igra je zaista prokleto zabavna i dobra, a miks arkade i nekakvog pokusaja simulacije mi je tako dobro legao i unikatan je
Rainbow 6 Siege, iako ga nikad nisam igrao.
Overwatch, jer 'nuff said already.
Rocket League, jer je zarazna kao malokoja te konstantno hrpa sadržaja.
Fortinite, jer je eto apsolutno čudo.
Sve 4 igre po meni su jednako dobre da budu igre generacije u svom žanru.