Dok god godišnje zarade samo od fifa pointsa milijardu dollara borit će se do zadnje kapi krvi. No, svakako im treba zabraniti prodaju packova za novce pa nek se jebu. Možeš potrošiti 2000 eura na packove i ne dobiti ništa vrijednog u njima.
Dok ne ukloni “paketiće” iz FIFA Ultimate Teama, EA će svaki tjedan plaćati 500 tisuća eura kazne
Iskreno moraš biti idiot da potrošiš 2000 eura na te gluposti.
Ja bi se na njihovom mjestu nagodio sa EA-om i tražio postotak u vidu poreza od tih zarađenih paketića.
Pa kad idioti troše novce na to, nek država ima barem neke koristi od njih.
Nije da branim nekog, ali to je ovisnost isto kao i svaka druga.
Mozak je slično ili identično aktiviran u trenutku dok otvaraš te paketiće i kad si pukneš heroin, čekaš kuglicu u ruletu da stane, itd.
I zato se tome treba stati na kraj i zato se je i digla tolika prašina oko toga.
- Uređivano
Pogotovo djeci/mladima koji su najpodlozniji ovisnostima. Em pocinju igrati Fifu, a jos nisu ni svjesni vrijednosti novca ili kako to sve funkcionira.
Mislim da je i kod nas bilo slucajvea gdje su drzavni sluzbenici peglali sluzbene kartice na paketice, a ne na skupe poklone ljubavnicama
I neka im je.
Raziel Zašto bi netko bio idiot ako potroši svoje novce na nešto što ga veseli? Netko spizdi 2k eura u kladionici, netko na kokain, netko na alkohol a netko na fifa pointse. Onaj tko zaradi ima pravo trošiti svoje novce na što želi i ne smatram ga zbog toga idiotom. Za mene su idioti jedna druga vrsta ljudi i tako možemo u krug. Znam talijana s kojim sam igrao online fifu jer nas igra slučajno spojila i tako ostali u kontaktu. lik je menžer u nekoj firmi, radi po cijele dane i kaže dođe navečer doma i odigra si par tekmi jer ga to opušta. Nema vremena za market a hoće imati dobru momčad i on svaku fifu spoizdi bar 2k eura. To mu je otprilike izdatak kao tebi kada nekom platiš dvije runde. Lik opasno zarađuje i troši. Problem je kada djeca troše novce ili peglaju kartice od roditelja. Znam opet dijete koje je potrošilo ocu s kartice 30k kuna na slične pizdarije. Lik nam je stranka u firmi i počeo sumnjati da mu netko krade novce s kartice. bacili pogled na izvode i došli do sina koji je sve priznao. To nije u redu i zbog toga treba nekako ograničiti prodaju fifa pointsa ili smisliti neki pošteniji način ili već ne znam što.
Takvih je 1%, ostalo su djeca koja maltretiraju roditelje jer ih EA navlači. E sad tu možeš dovest u pitanje odgoj i okrivit roditelja ali i odrasli se navuku na kladionicu tako da po meni treba to ukinut. Uostalom zato i je Fifa igra za djecu dok odrasli muškarci kao ja igraju PES
boja1964 Problem je kada djeca troše novce ili peglaju kartice od roditelja. Znam opet dijete koje je potrošilo ocu s kartice 30k kuna na slične pizdarije.
Pa na to se odnosilo. Sigurno nije na ljude koji zaraduju pare i trose ih svjesno.
Muku mucim djeci objasniti sto znace Fortnite oblekice na koje zbacaju 100kn i onda za 2tj. nosi neki drugi skin. Jer im je u toj dobi apstraktan pojam novca, privredivanja, vrijednosti, i sl.
boja1964 Netko spizdi 2k eura u kladionici, netko na kokain, netko na alkohol a netko na fifa pointse
Svi koje si naveo su idioti.
boja1964 Možeš potrošiti 2000 eura na packove i ne dobiti ništa vrijednog u njima.
To je stvarno banana. Ista stvar je recimo ovaj Genshin što igram, nema jasne definicije da ćeš nešto dobit čak i ako platiš, nego jebeno kockaš pare da bi možda dobio nešto za njih. Želim svima istu torturu, da završe po sudovima i nek si rade odvojene igre gdje će ljudi kockat ako baš žele.
Mislim da im je isplativije da jednostavno povuku fifu iz Nizozemske.