foggy Flipper Pisao sam im na twitter, ostavio post na gamefaqsu, na svim portalima koji pisu vijesti za nju, fejs istih tih portala...0 odgovora, 0 jebenih informacija. Bas uzas marketing, sve krivo, a sve sluzbeno.
Persona_User Skinite putem PS Store Hong Kong. Mozete igrati na engleskom jeziku https://store.playstation.com/en-hk/product/HP3256-CUSA23482_00-XUANYUANSWORD007
foggy Persona_User Došao je u zadnjih pola sata onda, ja osvježavam od jutra...Hvala! Budem danas svakako piknuo i krećem, baš mi se brutalno igra ova igra.
Persona_User foggy Na europskom i americkom PS Store jos nije dostupna, a dok na azijskim (Hong Kong, Indonezija, Singapur, Malezija, Tajvan) je vec dostupna igra. PS Gift Card za PS Store Hong Kong je najbolje kupiti na Play-Asia https://www.play-asia.com/digital/playstation_network/14/711z3#fc=v:19
foggy Persona_User Upravo sam te to htio pitat! To je sve digital delivery? Kupim dobijem na mail aktiviram?
Persona_User foggy Da, dosta ljudi kupuje preko ove stranice. Dobijes kod na email i aktiviras na svoj racun Jedino na sto moras paziti u igri je da je O potvrda, a X negacija posto se radi o azijskoj verziji
foggy Persona_User Prebacim si sve komande, idem prvo pootvarat racune i uzet pare, stavit skidat i cekat 17h da upalim ovo kinesko cudo. Ne mogu vjerovat da ce mi zadnje 2 igre na listi bit kineske.... Igras Xuana mozda?
foggy Skida se, 21GB je igra. Simplified Chinese - može. English subs - može. Kineska posla? Valjda je došlo i do toga...Javim dojmove 😃
weky Me treba se tome čuditi previše. Ja sam već rekao da je ovo kineska generacija. Dobiti ćemo mi još svakakvih iznenađenja iz Kine.
foggy weky Nadam se da igra nije zadnje smeće. Imamo i onog majmuna ala dark souls što izlazi nekad iduće godine, sad će krenut i avanture i za 2 godine ćemo imat kineze posvuda. Nemam ništa protiv ako krenu dobrim putem. Ovaj Don Huan Sword je 300 i nešt kunića, nije čak ni full price. Noice.
maverick weky . Ja sam već rekao da je ovo kineska generacija Cjeli svjet je kineski, a ne samo generacija. foggy Imamo i onog majmuna ala dark souls Ala Sekiro. Ne znam sta si ti gledao ili ti jednostavno ne ide taj zastario Dark Souls iz glave 😃 weky Eto, igraj Yakuzu dok možeš. Za dvije-tri godine ćeš igrati Trijadu. Pa i imas ih u yakuza serijalu.
Persona_User foggy Kupi si i Xuan Yuan Sword: the Gate of Firmament (English/Chinese Ver.). Igra kosta 194 HKD ( oko 162 kn) https://store.playstation.com/en-hk/product/HP1334-CUSA06423_00-0000000000000000
foggy Persona_User Polako, idemo s jubilarnom sedmicom prvo, a onda ako mi bude dobra mogu i nešto starije što imaju na storu. Iako, neću baš vremena imat, Yakuza 7 će uskoro.
Zero weky Hej, samo zato što Kinezi imaju 40% udjela u Fortniteu, što drže skoro sve najvažnije F2P mobilne i PC igre današnjice i što imaju udio u hrpi globalnih izdavača i proizvođača ne znači da ćemo imati kinesku generaciju.
Persona_User Nije ni cudno sta Kina preuzima dominaciju u gaming industriji jer je Tencent najveca kompanija u gaming industriji, a sa ovakvim igrama ce zagospodarati gaming industrijom.
foggy Persona_User Nisam previše istraživao ovaj Softstar Entertainment Inc., kako oni stoje s random snagom? Ustvari otvorit ću topic za ovaj serijal svakako, pa ću tamo stavit što saznam pa slobodno uletite.
weky foggy Nisam previše istraživao ovaj Softstar Entertainment Inc., kako oni stoje s random snagom? Ako pitaš kineze, sve radi jedan čovjek.
Persona_User foggy Softsar je vodeci brand za PC igre za kinesko trziste. Oni su poznati i po The Legend of Sword and Fairy serijal, a taj serijal imas i na nasem PS Store. Kinezi dosta cijene i vole Softsar jer su njihove igre dosta popularne u Kini.