chono7 Odluka donesena hirovito iz samo njima poznatih razloga, a sve skupa ispalo amaterski i neprofesionalno. Meni iskreno sve to zvuci malo vjerojatno, ovaj sluzbeni dio oko simultanog testiranja svih 9 verzija igre mi je nekako nategnut.
Nexus Bilo bi im najpametnije odgoditi ovo za Q1 2021. Bez datuma. Stvarno nema smisla ovako odgađati, onda čujemo priče oko 100 radnih sati tjedno kao i općeniti kaos s menadžmentom.
chono7 Nexus samo su se trebali drzati mota "gotovo je kad je gotovo" bez ikakvog datuma izlaska. Prekompleksan je ovo naslov, ali i dalje vjerujem da nas ocekuje vrhunski proizvod
yakuza_stinger Moglo se to bolje iskomunicirati, al meni osobno kao sto rekoh odgoda ne smeta. Samo da finalni proizvod bude isporucen kako treba.
Ranzo Odgoda nije nikakav problem osim nestrpljivoj djeci. Ovo ostalo su čula, rekla, kazala spike. Klasična sranja iz medija.
fensisuperstar Eh, da su vam odgodili the last of us 2 ili izlazak playstationa 5 jedno 4-5 puta plakali bi kao bebači koji nisu dobili mlijeko 🙂 klasika