Tzereen Flipper živili! Znači, samo Spiderman i Control seruckaju. I Cyberpunk kaj nije odma po izlasku (iako je free, znam).
buz Može netko tko se više razumije u tehničku pozadinu reći podržavaju li naši mainstream TV-i uopće 120 sličica u sekundi?
Nexus buz Ako imaš TV koji ima panel od 120 hz, onda da. Idealno s HDMI 2.1. portom. Znači velika šansa je da ne podržava jer jako malo ljudi ima takve modele.
Flipper buz Možda i imaju 120HZ, ali ako nemaš podršku za HDMI 2.1 ništa od 120FPS-a. A HDMI 2.1 podržava trenutno samo nekoliko modela. https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1601535638
Tzereen @buz @Flipper Ako te zanima i 4K i 120FPS, onda samo uz HDMI 2.1. Ako te zanima 1080p i 120FPS, onda možeš i s HDMI 2.0, ako ti TV ima panel od 120Hz.
Tzereen Zero Ako nije HDMI 2.0, mislim da neće. Teoretski bi čak i 1.4 mogao, ali nisam siguran hoće li.
maverick Zero nema razlike izmedju 100hz i 120hz tv-a. Jedno je za EU, a drugo za USA trziste. Isto kao PAL 50 i NTSC 60 to su jednostavno standardi. medjutim svaki tv je dizajniran u proslosti da prikazuje 60hz pa i EU koji su reklamirani pod 50, a ista stvar je i sa danasnjim 100/120hz. Dakle tvoj 100hz tv je teoretski sposoban prikazati sadrzaj u 120 hz i 120fps-a.
JoelDrake Zero Ma to su ti oni tada nabijali te Hz samo marketinški trik, imao sam Sony W705B jedan od najboljih FULL HD tv-a za gaming pa je bio 60Hz!
Zero Tzereen Ma iskreno, vrijeme mi je za upgrade odavno. Na 1080p i 32 inča patim se strašno s čitanjem teksta u nekim igrama. Na PS5 i veće rezolucije ne želim ni pomišljati na ovoj dijagonali i kad bi bilo moguće. Ide zamjena za ovaj TV čim se dokopam PS5 ili kad bude zgodno. Bez obzira što i danas ima super sliku i što je tad koštao 8 milja, vrijeme ga je pregazilo u nekim segmentima.
buz Niš me ne zanima, ne patim ja na to. Uzeo sam početkom godine 55" Sony XF90 i to ću imat dok ne riknemo ili ja ili TV.
buz Tzereen E pa to nisam znao, zato sam i pitao. Ne kužim se baš u te detalje, vidio sam da je TV 60hz u nekim specsima pa sam mislio da to znači da ni u kojem slučaju ne ide na 120 fpsa. Mislim i dalje me briga za to, ali čisto da znam. 😃
Tzereen Zero znam. I ja sam u sličnoj situaciji. Iako je moj veći od tvog. 46". I bio je isto genijalan model, a i danas je. Od dizajna, preko gorila stakla, do slike. Ali, ja bi zbilja barem 65" sad. 😀 I 4K. I odličan HDR.
Tzereen buz sorry, izgleda da sam nešto zeznuo. Kaže: 1080p (30, 50, 60 Hz). Čudno. Provjerit ću još jednom.