Nisam htio direktno reklamirati nikoga, ali evo cijene na Informarku.
https://infomark.hr/proizvodi/playstation-5/ps5-igre/
Od jučer možete prednaručiti PS5 igre putem PS Storea. Što kažete na cijene?
Cijene su prekrasne, ako živiš u Americi i tata ti ima naftne bušotine.
- Uređivano
Cijene su očekivane. Ništa skandalozno.
Ali da se isplati rađe fizikalija preorderat, stoji.
Nema šanse da se prebacim na digital only još sigurno par godina.
Ovi deluxe/gold editioni za 750kn su sweet spot. Ništa manje me ne zadovoljava.
Da, da... mnogi se budu veselili i njihovi novčanici s preorderom PS5.. još najmanje godinu dana na PS4 Pro... nek se skupljaju igre za PS5, rasprodaje i definitvno ide konzola s čitačem, nikad ne znaš politiku koju može preuzet Sony s popustima na digital, 20 min od mene je Gamestop u Trstu, gdje su popusti itekakvi...
Iako je očekivan takav trend rasta cijena, ne mogu se oteti dojmu kako sam za te novce nekad mogao nabaviti pristojan limited edition pojedine igre.
Kupovat ću kad budu akcije, nema više day 1 osim za odabrane developere koji nikada ne razočaraju.
Ja ni na kompu ni na mobitelu nemam PS5 igre.
strpljen...spašen... ps4pro kupljen 2018...s obzirom na količinu igara koje imam na njemu...s sadašnjim tempom...prije će ps6 doći nego ja sve završiti...taj isti morales će na njuškalu 2023 biti 50kn
igretina gow iz 2018 prije misec dana je kupio za 65kn...kako je lijepo biti u zaostatku
HCMAA
Mogao si pričekati sa PS4 do ovih blagdana. Prošao biš još jeftinije, a tek igre koliko bi koštale..
Tako sam ja za PS3 čekao do zadnjeg da prođem što jeftinije i onda su se prestali prodavati...
je*ote koje cifre, za usrat se, sva sreca pa nisam imo ps4 konzolu, tako da cu igrat propusteno prvo na ps5
Majketi kakav ogavan store. Pa da bi vidio nove igre/preordere moram klikat i klikat. Nigdje ne piše koliko imam para u walletu, opet moram klikat i odlaziti u sen acc da bi vidio. Ogroman korak unazad. Ovo izgleda kao fušerski webshop, a ne gaming store. I još uvijek je spor i traje nekoliko sekundi da otvori stranice.
Nemam nigdje novi store. Sto se tice cijena koje vidim tu, u redu su i ne vidim nikakav problem s time.
Poremećene cijene!!