Icek Je li to novi Syphon Filter kao što se sramežljivo šuška? Upravo sam pomislio kako bi bilo kul da Kojima napravi reboot Syphon Filtera dok mi se otvarao članak i boom, to isto pročitam u čanku. Spooky 😮
maverick Nadam se i mislim da radi na necem novom i da nije open world. Kakav mrtvi mgs i syphon vise. Vratite se u sadasnjost. Tim istrosenim serijalima je mjesto u ranim dvijetisucitima.
Brijac Kog briga. Zadnje dobro što je vrijedno svršavanja na njega i onih gluposti s naglašavanjem (A Hideo Kojima Game) je bilo 2008.
Fico Očito tebe kada si komentirao. 🙂 Osobno mogu reći da je mene briga. Siguran sam da ima još ljudi.
HideooKoojima Sada nije spam ali pošto nemam puno vremena za gaming igram samo ono najbolje pa me zanima jeli se isplati odigrati "Poštara" od Kojime ? Čitam da je igra dosada dok drugi je hvale pogotovo priču .
Fico HideooKoojima Ti nam reci, ti si radio igru. 😄 Nisam igrao igru, no FFA tata od zanata Fenix je odradio recenziju u pisanom i video obliku koju možeš pogledati ovdje
gusterko HideooKoojima Meni osobno igra je remek djelo, jedna od onih kad krene odjavna špica da ostaneš sjedit zamišljen i dirnut pričom .........
maverick Zero iskreno se ne bih bunio, samo da pacing bude bolji, combat dobrano doradjen i filler content izbacen potpuno ili uradjen kako bog zapovida.
foggy maverick Tak nekak, generalno mi je igra bila odlicna i da porade na ovim pizdarijama, mozda osakate taj open worlda i evo hita. Kojimu treba opet zakljucat u podrum.