• Gaming Vijesti
  • Ovo su sve PS5 i XSX/XSS launch igre. Što planirate kupiti?

Za prvu ruku ništa, Sekiro ću ovim tempom igrati 3 godine, a onda mogu razmišljati što dalje.

buz Istina, dok igraš Sekiro ni ne možeš razmišljat o nečem drugom jer mozak mora pazit na "You died" 😃

Demonse uzimam svakak, za sve ostalo ću da vidim.

Demoni plaćeni neki dan, moja officialy prva igra za PS5 😃😍😍

Za Godfall i Valhallu čekam recenzije, al prvi me bolesno vuče.
    Cyberpunk se čeka PS5 verzija.
    Spajdeku će kroz koji mjesec past cijena.

Miro istina.
    Čekat ću free upgrade na PS5, a do onda odigrati Valhallu.

Edit:
    Preorder za PS5 nemam ni jedan.
    Imam PS4 preordere za Valhallu i Cyberpunk, a uskoro ću i za Destiny napraviti.

Od PS5 igara ću vjerojatno samo Godfall uzet.
    Demon's Solus i Spiderman ću čekat pad cijena.

Nedam 80€ nit za jednu PS5 igru,čekam popuste 😛

Nisam imao ps4, tako da cu igrati zaostalo (prvo ide God of War i Last of us), a do onda ce neke sa ps5 vec biti i snizene 🙂

Blops: Cold War

buz taman nakon toga ce doci bloodborne remaster ili daj boze elden ring pa se spremi za daljnje napore.

Godfall i Miles Morales. Prednaručen je Cyberpunk 2077, ali mislim da ću iskreno čekati PS5 nadogradnju koja se nadam dolazi vrlo brzo početkom iduće godine.

nemojte se zavaravati, jednom kada beba dode u vase domove i upalite masinku kupit cete sve navedene igre, SVE! 😃 znam vas bagro stara

Bas juce pred narucio
      Spiderman
      Demon's souls
      Sackboy
      Pathless (vrv za pc)
      Cyberpunk 2077 je vec odavno osiguran ali to se tera na kompu

PS4 Pro će služiti do Božića 2021, jednostavno nema ništa da vuče sad i odmah... tek u 2022 će biti prave next gen igre, i računam tada neka poboljšana verzija PS5, kao u slučaju PS4, s tim neki Limited Edition, recimo GoWII ili tko zna, do tada pun PS4 igrara neodigranih, baš počeo GoW NG+ nakon skoro dvije godine i još oduševljava grafikom, pa stiže preorder AC Vallhala Gold...

E jedna stvar me zanima sad, recimo uzmem Assasina ps4 verziju i nadogradi mi se za ps5 odigran odlučim prodati oče li onaj ko kupi imati isto besplatnu nadogradnju ili če sustav znati da je taj disk več nadograđen???

Mislim da neće biti problema, a i to će biti problem onoga kome prodaš. 😄 Ali ne, to bude console based, a ne disk based.

Miro Nema dodatne provjere za svakog sljedećeg vlasnika rabljene igre koja je podržana za next gen upgrade, u Ubisoftu bi to naglasili u službenom priopcenju. Besplatno je za sve. Jedino ovi s konzolama bez diska moraju imati digitalnu verziju (logično).