Stvarno čudno.
U vrijeme kad svi biraju dark look, night mode i svašta nešto, ovi stavljaju bijelu????
A da ne spominjem ove gluposti o micanju prikaza podataka o igrama, screenova i svega. Katastrofa, ako ovako ostane!
Stvarno čudno.
U vrijeme kad svi biraju dark look, night mode i svašta nešto, ovi stavljaju bijelu????
A da ne spominjem ove gluposti o micanju prikaza podataka o igrama, screenova i svega. Katastrofa, ako ovako ostane!
Ma mora bit dark mode
Miles page:
Samo Dark mode. Sve ostalo nije dobro.
Izgleda kao da su dizajn skombinirali na komadu salvete na pauzi za ručak. Mislim nije loše ali uz današnje mogućnosti stvarno je moglo biti estetski privlačnije i bogatije.
Ne znam kj rec, svida ju mi se stranice od samih igri, a store onak...bezveze al i dalje bolje od nintendovog eshopa i boxovog marketplacea, makar to nije tesko.
Bolji je trenutno ovaj koji imamo
Može izgledati kao drek što se mene tiče, samo da je intuitivan i da je dobrih popusta što više.
Baš, bitno mi je da pretraga nije gora od penzionera u redu za banku, i da ne šteka kao 3 isusa kad ga upalim. Za design me baš briga. Trenutni store je sramota za story jebenog sonya, ruglo i tehnički užasna aplikacija, za mobilne da ne govorim.
Nek bude brz, efikasan sa popustima.
Za izgled nikad nisu bili na razini što je čudno je japanci su inače estetski/dizajnom ispred ostatka svijeta.
Dobro izgleda.
Jasno, čisto i bez nepotrebnih gluposti.
Light mode i dark mode je viječna debata, ali light mode je više inline sa trenutnim dizajnerskim smjerovima.
pravednik japanci su inače estetski/dizajnom ispred ostatka svijeta
"nema screenshotova ni trailera na stranicama igara, nema veličine downloada, nema wishliste, nema naprednijih filtera ni sortiranja, a i rezultati pretraga su i dalje loše prikazani" - sve ovo samo potvrđuje katastrofalni "posao", pa koji bivši EA menađer vodi Sony od kad su uredi prebačeni u USA? Vrnite se nazad u Tokyo, neka u stilu Jakuze neko se skrati za prst, i krenite reboot cijele priče nakon preseljena ureda....
DarkPunisher bezveze al i dalje bolje od nintendovog eshopa i boxovog marketplacea, makar to nije tesko.
da ova dva su uzas, ali eShop i boxov barem imaju i dalje wishlist. takodjer search engine je bolji na xboxovoj internet stranici nego ps-ov. switch store na switchu je usporen ko usporeno govno. u danasnje vrijeme kada sve leti na windowsima i androidu/linuxu, ove tri kompanije su sa svojim storeom i suceljima zaostali u ranim dvijeiljaditima.
maverick potpisujem od rjeci do rjeci.
Stvarno je pomalo sramotno
Šta ste se uhvatili wishlistom jebote.
Postoje dva razloga zašto su ga makli.
I wish for a wishlist.
Nexus Nitko ga nije koristio pa su ga makli
kako ti to znas?
Nexus Privremeno je otišao na redizajn skupa s novim Storeom
nisam znao da se mora potpuno ukloniti dok se radi redizajn
Nexus Zašto radite dramu oko ovakvih stvari?
nitko ne radi dramu. sigurno ljudi nece odustati od kupovine konzole samo zato sto nema wishlistu, ali isto tako imaju pravo biti ljuti ako je maknuto nesto sto nema razloga biti maknuto.
Kako ti to znaš
Pa ne znam, niti tvrdim da znam. Kažem da Sony ima podatke o tome koliko se koristi wishlist koji je btw SAMO dostupan na desktop verziji Storea koji koristi jako mali broj korisnika. Dao sam potencijalni razlog.
Nisam znao da se mora potpuno ukloniti da se redizajnira
Pa ovo je Sony, oni uvijek kompliciraju. Mi ne znamo što oni točno rade.
Nexus - wishlistu koriste svi koji redovito kupuju igre, svi, to što Ti ne koristš, to ne znači ništa, osim da ne kupuješ često, ja imam trenutno 40tak naslova koje pratim, doslovno svaki dan ujutro otvorim, i vidim što se nudi, pa na https://psdeals.net/it-store/discounts?platforms=ps4&type=all (gdje sam od danas sastavio listu) i provjerim dosadašnje popuste... oni ukidaju jer im je do pohlepe, tj da ne pratiš ono samo što te zanima, nego da gledaš redovito i ostale posute pa ubodeš naslove koje inače najvjerovatnije ne bi kupio, eto jučer tako listao i kupio Murdered: Soul Suspect za 2€, koji najvjerovatnije nikad neču niti igrati, znaju oni što rade, a to nije u interesu igrača, kao i najave da igrači "žele" igre od 80€ u trajanju od 10 do 15h... ili onaj EA kako igrači baš žele mikrotransakcije po njihovim istraživanjima... zato molim, ako večina igrača želi wishlistu onda treba biti to jasno, uostalom zar opcija više nije bolje, neovisno tko ju koristi ili ne?
S obzirom da je wishlista samo na PC-u vjerujte da ju većina igrača ne koristi i Nexus je tu sigurno u pravu. No, stvar je u tome da je Sony u krivu ako ju generalno makne i ne stavi unutar store sučelja na konzoli jer je to nešto što je potrebno čak više Sonyu, nego nama.