• Gaming Vijesti
  • Sve više devova se žali da im Sony ne dopušta popuste na PS4

A zato znači Sekiro nije nikad na popustu.GOTY i to,nema sniženja,ko Nintendo igre.

Taj Sony je svakom novom vjescu sve odvratnija kompanija. Mislim nije da nismo znali da su mozda i najgori i najoholiji u filmskoj i glazbenoj industriji, ali ocito im je namjera i gaming ind poharati.

Kako je onda devovima s Nintendom s obzirom da nikad ne spuštaju cijene, a akcije jedva da postoje.

master_x Sekiro nije indie igra.
    Ovo se samo odnosi na indie devove i igre.

A ovaj izdavač Sekira jednostavno zna da će zaraditi i da im ne treba popust. Zato i nije nikad na popustu.

Nexus Zato je i neću kupit nikad po full price cijeni.Igra je stara preko godinu i pol,i vrijeme je za korekciju cijene.

Activision je izdavač Sekira, šta se čudite 😃 😃 😃

master_x Čuj, i na Steamu u je Sekiro bio maksimum 20-30% na sniženju, ako se ne varam. Krajem 2019. u lokalnim trgovinama je bio iz nekog razloga po 150 kn (valjda je Acti bio velikodušan taj mjesec, znam da je tad i Humble prodavao odličan paket igara koji je uključivao tada svježeg Špiru, Crasha i COD WW2). Valjda bude uskoro bolje, po meni je From bezobrazan i s cijenom remastera Dark Soulsa, ali ok, tako je kako je.

Icek Normalno,kod njih i COD 2 ,dan danas košta preko 20€,igra stara ko Akrap.

Ja sam kupio Sekiro na storeu za 170 kuna cca. Jedini problem je što ne mogu ni prvog bossa riješit.

buz što nije predviđeno prema scenariju da umreš kod prvog bossa? 😃

Deadwalker Ne znam, davno sam krenuo pa sam odustao, ugl Chained Ogrea ne mogu riješiti. Gamer sam 25+ godina, od Sega Mega drivea i ne mogu prvog bossa u igri riješiti. O živote, neispravni joysticku. Objesio bi joypad o klin najradije, ali je bežičan pa nemam za što.

buz Možda će te ovo šokirati i dodatno preneraziti, ali sa žaljenjem te moram obavijestiti da chained ogre čak nije ni u kategoriji bossa, već tzv. "mini" bossa.: p

buz pa vjerovao ili ne taj boss je jedan od najtezih na pocetku jer se boris protiv njega vise kao sa bloodborne bossevim nego sekiro. meni je najvise puta no death run prekinuo upravo taj boss. grab attack mu ima broken hit box. mozes mu prvi health bar cheesati tako sto konsumas gachiin's sugar pa mozes biti stealthi i onda moras samo drugi bar prezivjeti i nekako ga rjesiti.

Zamislite naslov:
                "Sve više devova se žali da im Microsoft ne dopušta popuste za XsX

Gori forum, ovi u Softu nemogu spavat od toliko vrijeđanja i ponižavanja samo ovdje 😆

Jos jedna sramota Sonya

buz Pa zato trebaš neki walkthrough pogledat da naučiš što u kako.

Ja npr bloodborn nisam mogao također proc prvog bossa nikako...5 puta davao sanse igri i nista.

Pogledao jedan walkthrough kako igrati...i evo uskoro platina ako Bog da....