Sviđa mi se, ali me brine da ne uspori previše kao što je to slučaj s PS4 i PS4 Pro konzolama.

Kad ga vidim uzivo dati cu neki veci sud. Ovako na prvu izgleda dobro, makar meni osobno UI ne znaci puno u zivotu. Koristim ga da bi pokrenuo neku igru i to je to, a sve ove ostale stvari koje su sad uveli mi ne znace puno. Mozda ih pocnem koristiti ali dosad kroz PS3 i PS4 niti jednom nisam imao neki osjecaj "da bih bas htio da UI ima kartice, PIP ili nesto trece"...

Meni je ok i nista vise. Nikakav napredak pretjerani sto se dizajna tice ne vidim bas, osim sto je novo pa je zanimljivije na prvu. Features nema veze sa dizajnom, generalno mi se dodaci svidjaju iako moram priznati ima i poprilicno meni nepotrebnih i nebitnih novosti, ali to ostavljam da bude subjektivno misljenje. Sve u svemu ocekivano i nerevolucionarno, ali dovoljno jednostavno i nelose. Bolje neprimjetan prosjek nego da je bomba dizajn pa da se raspada i da bude time okarakterizirano.

Odlicno izgleda.. sve sto su naveli.. Nakon jednostavnijeg ps4 uia, ovaj je pravo osvjezenje.. jednostavno, glatko i lijepo, i sa ovim ssdom nece usporavati.. Jedva cekam da ga isprobam 🙂

Bitno da je brzo i efikasno, ne zanima me izgled i gluposti, konzola je da se igra primarno.

Ne,isti je dosadan i samo unaprijeđena verzija onog PS4.

Flipper Da, više nego duplo jača konzola sa brzim SSD ako bude imala s tim problema onda je treba zapaliti.

6 mjeseci kasnije