• Gaming Vijesti
  • Stigla je 8.0 nadogradnja za PS4: Spajaju se grupe, poruke i party chat

Skoro sam se usrao od muke kad sam danas chat party isao otvorit. Friend-ova nema, to mogu potvrditi, kako na ps-u tako i u pojedinim igrama nazalost. Plus vrlo bitno, sada vam sve razgovore u chat partyu lijepo snimaju.

Dobro da Japanci ne znaju hrvatski.

buz Dobro da i ti i ja zivimo u Japanu

Znači, ne znam što se događa, ali nakon updatea niti jedan disk mi ne radi, a konzola sama od sebe radi rebuild baze. WTF???? Pa neće mi valjda sad krepat Pro 🙁

To su namjerno napravili da morate kupit PS5.

I meni je (prije updatea) ušlo u safe mode, ja se živ zasro da vrisnulo, previše sam već takvih vidio (di ni initialize nije pomogo).

Na sreću, 2x rebuildalo database i proradilo.
        Popizdio bi da je sjebalo nešt

Stopirao sam update, ionako ne planiram do skora ništa online igrati, a konzola je već na izdisaju.

Flipper I meni je nakratko napravilo rebuild base. Srećom disk verzija Days Gone radi, valjda i ostalo. Jedino što vidim je da prikaz tko je online uglavnom ne radi. Nemam pojma je li to privremeno ili što već...

Sve su zmdrali, neznaju os slozit normalan. Ne ucitava friend listu uopce

Baš,ovaj update kao da su sklepali studenti na stručnom,prvi tjedan.

biver Plus vrlo bitno, sada vam sve razgovore u chat partyu lijepo snimaju.

To je oduvijek tako. Još od 2013.

Jebga, kad ljudi ne čitaju TOS. 😃