Šteta, ali jedini ispravan potez nakon svega
Livaja napustio reprezentaciju
Igranje za reprezentaciju bi trebala biti čast te bi svaki reprezentativac trebao biti uzor drugima. Vrjeđajući navijače (i to ne jednom) je uvreda i za reprezentaciju. Bez obzira na Livajine kvalitete s takvim ponašanjem mu nije mjesto u reprezentaciji.
O cemu ti sad?
Pogledao sam malo videa svaka cast kad igraju klubovi vici i radi sto oces ali doci gledati trening reprezentacije da bi nekome jebaka mamu meni je nedopustivo. Reprezentacija je svetinja i tribala bi biti. E sad na to ce svak reagirati drugacije nekog to ne dira nekoga dira Livaju je dirnulo a znamo kakav je eksplodira je ali opet nije napravija nikakav cirkus.
Trebalo je bolje reagirati sto se tice hnsa i Dalica i ostalih igraca ovako se razvuko cekalo se i samo mislin da ce se napraviti novi nepotrebni cirkus na relaciji Split-HNS.
Ponavljan ici gledati reprezentaciju da bi igracu jebava mamu
Debil
Debilni
- Uređivano
Livaja je nekim svojim postupcima zaslužio vrijeđanje, ali u dresu Hajduka. Trening reprezentacije nije ni vrijeme ni mjesto za obračune na relaciji Rijeka – Split.
Provociranje navijača od strane igrača postoji otkad postoji i nogometa, što je po meni potpuno ok jer stadion ne smije postati kazalište, a igrač pokazuje da mu je stalo i da nije u klubu samo zbog novca.
Zazivati nečiji izgon iz reprezentacije zbog nekakvog češanja jaja ispred tribine protivničkih navijača ili pjevanja freze i traktora koji su se ionako orili cijelu utakmicu je suludo. I to u momentu kad se opet počela stvarati koliko-toliko normalna atmosfera oko reprezentacije.
Osim toga, u društvu u kojem se djeca hrane muzikom u kojoj se promoviraju droga, kriminal, separei i kurve, u kojoj djeca idealiziraju kriminalce i polusvijet iz zadruge ili baku praseta i likove s youtubea koji su se proslavili cyberbullingom, je jedan temperamentiji sportaš još i dobar uzor.
EDIT: Još da dodam, smatram da su svi navijači postali jebeno preosjetljivi i da pretjerano reagiraju na svaki drek.
Miro slažem se, ići na stadion da bi nekog vrijeđao i radio nered je katastrofa. Tako da ne branim navijače i uvijek sam protiv bilo kakvog oblika huliganizma.
No, kakav god bio igrač (a mislim da je kvalitetan igrač), Livaja mora biti svjestan da je najveća zvjezda Hajduka i da njegovo ponašanje ima itekakvog utjecaja na publiku. Zato, ničim izazvan, ne može vrijeđati publiku i Šibenik i na tom istom stadionu nedugo nakon toga očekivati podršku i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. I zapravo mi je baš žao radi toga jer je dobar igrač, jako dobar materijal za reprezentaciju no livada u glavi.
No, ova situacija pokazala je još jedan problem, vezan za reprezentaciju, a to je činjenica da Livaji nitko nije čuvao leđa od igrača i trenera kad su navijači krenuli s napadima. Time se ruši skladna slika reprezentacije da su svi kao jedna velika obitelj.
Malo san jos druge stvari vidija tipa natpisi koji su ga docekali i sto se pivalo u gradu prije utakmice protiv Šibenika mogu misliti sto se pivalo na stadionu i jebiga svatko to kazen prihvati drugacije.
Ja recimo nisan agresivan ali jezik me kostao i kostati ce jer ne mislin nego odma ispalin i sad da mi sa stadiona se svasta vice izbacim ih i dode mi mikrofon u ruke a uf Livaja bi bio malo dite za mene.
I opet to je sve sto se dogada u klupskom nogometu reprezentacija mors biti nesto drugo. Ovo je na stadionu u Rijeci a ono je pivao Šibencanima ne Rijecanima i nabrajati mu da je on kriv radi onih debila sto su palili sidalice i bojali slike od bolesne dice je ludost.
Sve je poslo u pizdu materinu i sad ce biti cirkusa jos vise.
Samo da ponovim da nebi bilo zabune boli me k za Hajduk, Dinamo, Rijeku i Šibenik
Nisam popratio najpozornije, ali ako je bilo tako, onda je po meni netko iz stožera trebao prvi reagirati prema zaštitarima, ili sam prema toj osobi koja je vrijeđala igrača repke.
Uopće nije bitno tko koga voli/mrzi i tko je kome drag/nije drag…..
Pitanje je da li je bilo vremena za reagiranje ili je on odmah krenuo prema tribini…. al ako je bilo vremena, onda je netko tipa Čarli ili netko drugi trebao to otići riješiti….
E sada, što je još bilo nakon toga između igrača i izbornika, i da li je uopće išta bilo, to neka ostane između njih.
Nama kao repki to ne treba, ionako nas je malo i svaki igrač je bitan, a ne da nas još šačica ?!?!?!?!?! razdvaja…