AMD je predstavio Ryzen 5000 seriju procesora: Skok u performansama, ali i cijenama
kao što sam rekao, AMD će sabit sa procesorima.
Samo je zanimanje jako slabo, jer cpu u danasnjem gamingu nije neka stavka
5800X mi djeluje zanimljivo, ali kontam da će cijena u početku biti oko 4 milje, što nije ok. Malo se zainatio i AMD s cijenama, znaju da će se ovo prodavati. Što je najbolje, u odnosu na prethodnu seriju i dalje su na 7 nm.
5900x isplativiji od 5800x po jezgri.
- Uređivano
RMAzen 3: Dead on Arrival
wooddiebone Svaki put zatrolaš s istim sranjem. Smanji malo.
Mislim da ću pričekati iduću generaciju jer ne vidim još igre gdje bi moj 6700k bio bottleneck
Heat
Nije ovo trol. Ovo je satira.
Nek si spoprave QC proces pa će bit ovak kak svi govore.
Svi se uvijek zapale na slovo na papiru, a real world rezultati su nebitni. Znam iz prve ruke da AMD ima poveći DOA i RMA, znatno veći od glavnog im konkurenta.
Svejedno, to nitko nikad ne spominje. Svi samo krenu pričat kak je AMD ubacio 256 jezgri sa multithreadom i 25 gigaherca u procesor za 300 kuna.
Daleko od toga da je AMD loš izbor, ali nije bezveze budget opcija. I da, pošto je danas iz nekog razloga bitno napomenuti, ne kažem da svi AMDi rikavaju ili nisu ispravni.
Kaj sad ne smijem ni to reć?
Nemojte mi se kačit za te pizdarije.
wooddiebone Znam iz prve ruke da AMD ima poveći DOA i RMA
druže odmah sad screenshot dokumentacija sa takvim informacijama. pictures or it didn't happen.
wooddiebone Nije ovo trol
@weky ti tu imaš iskustva u svojim starim danima trolanja. reci mišljenje: troll ili satira?
wooddiebone Kaj sad ne smijem ni to reć?
klasika.
Što woodie voli mora biti dobro
što woodie hejta mora biti sranje
zato @foggy brate okreni janje
fensisuperstar zato @foggy brate okreni janje
- Uređivano
fensisuperstar druže odmah sad screenshot dokumentacija sa takvim informacijama. pictures or it didn't happen.
Da radim još sa time dobio bi. Ovako te mogu samo zamolit da mi vjeruješ na riječ.
fensisuperstar Što woodie voli mora biti dobro
što woodie hejta mora biti sranje
Ni blizu. Niti tvrdim da je AMD loš niti da je sranje.
Post je odgovor na senzacionalističke gluposti koje se provlače svaki put kad AMD najavi nove procesore.
AMD ima svoju ulogu na tržištu i nju ne osporavam.
Još uvijek zadržavam pravo da se ismijavam iz njih isto kao i iz ostalih.
Ti si pogotovo veliki krivac kad pričamo o najavama brda i dolina kad je riječ o AMD hardveru.
Po čemu je drugačije tvoje drkanje po njima, najave kako će se posrat po Intelu ili Nvidiji, rektovi, boldanje all-caps rečenica od mog šaljivog posta na račun relativno visokog failure ratea njihovih procova?
I svaki put kad dolaze novi Ryzeni bude ista priča.
I svaki put ih Intel poklopi svojim inkrementalnim upgradeom.
Mislim i3 10100 ima marginalno slabije gaming performanse od Ryzena 5 3600 sva dvije jezgre manje i za pola cijene.
O čem mi pričamo.
Nikog ni ne zanimaju ryzen cpui... Zapravo zanima, onih 19% trzista lol
Forumski kralj je reka svoje.
"Budžet" opcija koja u realnom segmentu nema konkurenciju, a izgleda da uskoro Intel gubi i gaming, zadnju liniju obrane. Nije loše za firmu koja je bila na rubu bankrota prije 5 godina. Zato Nvidia ulijeće s dvije noge da ne dođu u istu situaciju.